Friday, January 29, 2010

Hardcore Vs. Softcore [Entry Merepek]


Terpampang di atas adalah statistik unik yang masuk blog aku pada hari aku buat entry menggunakan keyword Maria Ozawa. Pornstar terhebat alaf ini. Seperti yang anda dapat lihat, itu merupakan rekod.

155.

Dan semalam, saya telah mempergunakan sebuah blog berkonsep softcore porn untuk menge-link saya dalam entry beliau.

Dan ini, adalah hasilnya.












165!

Softcore porn ternyata lebih diminati ramai!
haha!!


Cilaka lu Sigg, buat entry mulia mulia sikit tak boleh?

.

10 comments:

hanie said...

kalo soft-lan ke..pop-corn ke..traffic tinggi x?


XP

Sharinginfoz said...

bagus pelbagaikan teknik untuk meningkatkan pelawat,..

Dapat 1st Class, Tak Boleh Buat Kerja????

Yes, Dah Cancelled Credit Card

umiZue said...

hee,... idea bgus ni.. hehe..

crazy_labelle said...

miyabi dah lapuk dah...
pembaca suke yg fresh2... wahaha...
ya allah... ape ak cakap ni???

Liliyuli said...

sinopsis eh? oooo..

jo said...

apa ni?
gua tak paham.

..nOj.. said...

saya agak pelik nama itu saya tak kenal. hahaha rupenye saya tak penah tgk belu

gadissebelahpintu said...

gua nak jugak la suruh sigg buat bnde ni..ehe..

sigg!!!! jom gaduh!!!

:D

HafizChan said...

aku nak buat jugak!

cik EPAL said...

boleh la buat :D

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..