Thursday, January 28, 2010

Saya sokong mesej yang cuba disampaikan oleh Aduka Taruna, tapi saya tak sokong cara penyampaian beliau.

Aku tenung punya tenung punya tenung aku punya tutorial ni....







Ah! Malas lah aku nak jowab soalan 'mudah' macam ni. Apakata korang je selesaikan? Heh.



.

19 comments:

Lifesaver said...

aku tka paham langsung

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hanya faham tang UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA jer

hehehhe

hanie said...

ahk..senang jek ni..
pejam mata pun tak boleh jwp


:P

Darkk said...

Ko tak datang kelas tutorial. Memang lah tak buleh jawab.

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

alah..ni pun malas nak jawab?..senang je nie...keh..

10tonmind said...

lansung x paham

Masy said...

eleh senang je.. *sambil koyak2 kertas tutorial*

macha_sezs said...

lifesaver,
saya juga!



yanie,
sudi2 la datang melawat bersama anak gajah ye. hehe~



hanie,
eh.akak amek kos ape eh sekarang?



darkk,
eleh. nak kabo die datang la tuh.



chaireel,
haha.kan aku dah cakap..senang je....



10tonmind,
jangan fahamkan. hehe~



masy,
terbaik!! hahaha~


.

tricksrex said...

ni takde rupa tutor..macam soklan final je

crazy_labelle said...

loh... budak utem keh? hohoho....
bole buli camni...

++***hana zaty**++ said...

cucah ciott~~~hehe~~

dtg dri blog sigg semate2 untuk mengatakan itu~~~~ngeeee

macha_sezs said...

tricksrex,
hahaha.aku tak tengok la pastyear punya soalan macam mana.



crazy,
haha..takde mana nya. aku dah last year ni. ko nak buli celah mana?



kejap.ko bukan Tuto aku kan?





hana,
haha~tq lah. yang lain datang dari Sigg tak terkata pape.

heh.


.

crazy_labelle said...

ak dip kat sini dulu la... so ak lg super senior... lab coat ak pon tulis kutkm...

Tuto? menatang ape tuh?

macha_sezs said...

crazy,
masa aku masuk dulu pun nama kutkm gak..huhuu.

tuto ni macam...er.....tukang ajar tutorial. haha~

Nani Aziz said...

sangat kagum dengan lukisan tersebut (tanpa memahami apa-apa)

deusXmachina® said...

Gua setuju dgn tajuk entri ini
erk888

hanie said...

akak amik kos-metik..
kihkihkih...

kos management
bajet manager..hahahah!
[tp haram...sume mcm mandur estet punya perangai..haihh]

crazy_labelle said...

tutor ke... hohoh....
ak mne la reti bhs anak2 muda nih...

..nOj.. said...

langsung x paham pembelajaran anak muda masa kini

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..