Thursday, November 5, 2009

Fakta Menarik Untuk Dikenang

Aku malaslah nak emosi-emosi pasal paper petang tadi.

Pukimakkkk!!



ok.dah.
mari kita lihat ke perkara lain pula.

korang ingat lagi entry pasal Maria Ozawa itu hari?

berikut adalah fakta menarik pada hari tersebut:

  • Merepekmeraban mencatatkan nilai unik tertinggi sepanjang pemwujudan Merepekmeraban setakat ini.


ate idok le teman tau mike gemor bebenor kat si meria tuuu~

20 comments:

kaxx said...

macam mana periksa petang tadi? hahahahahahahahahahahahahaha

Darkk said...

Wah. dah maju lah macha sekarang.

Aku tak pernah dapat 100. Hmm..

Takpa.

chokio_nia said...

uish...org perak ka??huhu

macha_sezs said...

kaxx,
bila?petang tadi? mana ada periksa-periksa ni!

darkk,
ah kau. ayat kasihan.
lempang mahu?

macha_sezs said...

chokio_nia,

hahaha. sila selak entry lama2 ye cik adik~

Lifesaver said...

galak btol blogger2 skrg

jo said...

gua takde komen pon...

QQQ said...

huehue! satu pencapaian yg membanggakan!

helomynameisjaye said...

mungkin sudah tiba masa ko buat paparan penuh industri porno jepun!!

Anonymous said...

sejok bila mike pandei cakap pergok ni weh....? he he.




tasekM

Mr. J @ pengerindu.com said...

Taniah... dan entry tu memang menarik.

www.pengeRindu.com

macha_sezs said...

lifesaver,
aik?

ari tu akak jugak komen kemahenn~
hehehe~


jo,
hahaha.lepas tu ngadu kat gua kompiter ofis lu semua tak leh pakai itu hari kan?

dah daftar kelab gadis ayu?
heh~

macha_sezs said...

QQQ,

hoh.jangan la perli..ko punya mesti mau 2-3ratus sehari...

jay,
sekarang tengah exam.
tak boleh. hahaha~

macha_sezs said...

akak TM,
.
.
.

*takut nak cakap lagi*

hahaha~
laju je ko nak perli aku kan kakkkk~~~~


Mr.J,
wow! orang femes lagi!
terima kasih sudi melawat waktu makan tengahari~

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

pergh...ada gambar maria ozawa ke?..pakai baju ke tidak?..hahahaha

jo said...

kalau dah cukup ayu kang gua daftar la..

HazirahMahadzir said...

peh,
menjadi betul marketing strategy kau!

siggplus said...

ok la traffic bnyk ni..lu nak segan pe..heh

btw lu org perak?area mn?gua ipoh

macha_sezs said...

chaireel,
siot. aku letak besar2 dulu.

berapa kurun tak masuk blog aku ni?

jo,
dah ade maskara gua dah cop lu ayu.

macha_sezs said...

jirah,
experimental, yo!

haha~

sigg,
orang tu tayang 200++ dan cakap rendah. gua nak cakap ape lagi bai?

kampar.
:D

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..