Thursday, February 4, 2010

Saya rasa macam nak repeat test Robotic tadi boleh tak wahai encik lecturer?

Seperti yang semua sedia maklum, semalam saya ada dua test.Satu petang. Satu malam. Yang petang adalah seperti yang tertulis pada tajuk.

Dan yang malam pula..

Macam mana aku nak cerita ni...

Korang ingat lagi tak minah ni?

Ha.Aku jumpa dia lagi. Disebabkan kali ni test dalam dewan, dia tak jaga kelas aku. Dia jaga kelas dia lah.

Tapi tulah. Tak berubah rubah lagi fesyen. Gaya poyo jugak. Tudung tutup ubun ubun lagi. Pakai seluar jean ketat, tapi...er.....dah berterabur aku tengok. Heh.

Masa nak kutip kertas soalan tu, dia siap bagi warning lagi ke budak2 dia.

"Siapa tak tulis nama penuh saya atau misspelled my name, I will not mark!"

Poyo.
Tak pelah. mungkin dia tak baca blog aku. Haha.


Dalam hal yang lain pula.

Masa aku masuk masuk dewan tadi. Duduk duduk je ketua pengawas tu dah tengking tengking. Orang Melaka ni memang payah sikit. (no offence Masy).

Ada ke patut ketua pengawas tu cakap







JANGAN SENTUH KERTAS SOALAN!!




Ok. Sekarang korang bagitau aku macam mana aku nak bukak kertas soalan tu.
Bodo Piau!





p/s-kepada meraka yang mengalami kesulitan terhadap video semalam dalam apa jua bentuk sekalipun. saya minta maaf.

17 comments:

gadissebelahpintu said...

ye, saye maafkan awak. janji jgn buat lagi k?


hahahahhaa..mcm haram bersaya-awak plak..

tasekM said...

ko kutuk laaaaaaa minah tu.... silap2 esok jadi awek.

:P


.

bdk dpn pc said...

chaaa...ntah2 dia tgh dok stalk ko nye blog nih...

simpan rase dlm hati....

satu hari, dia pasti kembali...

muahahahahhaa.....

Darkk said...

Aku tak sentuh kertas soklan tu. Aku bukak guna pen.

Kreatif tak? Tak macam ko. Tulis kat blog mintak pandangan orang lain.

Membesar lah macha.

macha_sezs said...

GSP,
tunggu la Sigg datang kejap lagi. hahaha




TasekM,
lawa die ni kak..tapi...macam dah tak ..er...er......

:P




bdk dpn pc,
aku nantikan kehadiran mu!
hahaha~




darkk,
sekurang2 nya aku tak jatuh cinta kat budak darjah enam.

Membesar lah Darkk.


.

bdk dpn pc said...

chaa...!!!

ko tunggu kehadiran aku???

ke ko tunggu kehadiran lect tu???

errkkk!!!...

crazy_labelle said...

owh ak rse die sgt hot...
(tp mata ak agak rabun n silau)

tp biasa perempuan camni agak menjengkelkan...
barangkali low self esteem n nak cover dgn bersikap agak garang...

wah... ak sounds sgt macho arini...

macha_sezs said...

crazy,
...dan aku lupa nak cari kau sebab dia!

hahaha~

shakinah said...

mugamuga jodoh kau dengan dia.
amin



ntah kenapa aku komen camni? takde idea. ok

jo said...

oh. perempuan yang garang itu.
gua fikirkan makwe-makwe unibesti tadi.

macha_sezs said...

tertinggal plak bdk dpn pc,
lecturer tu la....ko aku tak kenal pun..apsal ko anon sangat ni?

heh.add ym aku. ade bran?

macha_sezs said...

shax,
ok juga. lecturer.kaya.cun juga.


tapi tudung tu aku bagi dia choice lah. kalau nak pakai, buat cara nak pakai. kalau tak bukak terus. dosa sendiri tanggung.

heh~!





jo,
makwe2 unibersiti gua semua out.

nak harap ke lekcerer, ke laut la weiii..ke lauuuttt~


.

bdk dpn pc said...

ko mmg saje kn nk wt2 x nmpk komen aku....

hahahhaaa....

oh...nk soh aku add ym ko???
bley jer..xd hal...

Lifesaver said...

lecturer aku pon selalu cakap macam tu...hahaha

Masy said...

hahahahhahahahaha

ko tiup2 la ketas tu smpi terangkat. mesti bengang org kg aku tu, pehtu bole laa ko ckp

'tadi kata takleh sentuh kertas soklan ni'

Liliyuli said...

owh. tetiba saya teringat zaman kolej dedulu..windu~

Nani Aziz said...

apakah bangangangangang tak boleh sentuh kertas soalan neh? wat malu org melaka jek. hahaha.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..