Wednesday, February 3, 2010

Peraduan meneka serta panduan membeli saiz bra

Tajuk macam lahanat. Aku nak tunjuk benda ni je. Hehe.


video


Facebook memang berguna untuk video video serupa ini.




20 comments:

tasekM said...

wakakakaka..... hambik kau!~

:P

tricksrex said...

ko mmg ske wat kontroversi title post la..haha~~

jo said...

saja je kan nak tulis perkataan bra dekat dalam entri lu?

eyemeroll said...

Title post kau memang menawan.

siggplus said...

gua tak tertipu lagi dengan video mengghairahkan macam ni

10tonmind said...

hahahahaha...hambekkkk...

Lifesaver said...

aku tak tgk pon aku tau punggung baby kan?

budak dpn pc said...

a'a...tau dh..tu punggung baby...

(tp memule tejebak gak la..siap minimize pg ko lg chaa...)

hahahhahaa....

chokio_nia said...

bunguksss gle..aku tak sgop tgk owh..siyes aku tak tgk..okay..fullstop.

chokio_nia said...

eh2..aku ckp kat vid tu bungukss..bkn ko..kang ade plak trase ngan aku..parah..lol

crazy_labelle said...

apsal ak bole teka sblm tgk vid ni...
sah2... ak mmg psycic yg berjaya...

HafizChan said...

pencabulan hak asasi kanak2...ahahah

..nOj.. said...

buffer sejam. camne nk tgk ni. hampeh

paiseh said...

tak ilmiah langsung tajuk~

macha_sezs said...

TasekM,
takkan la ko pun eksaited nak tengok kak?

hahaha~



Tricksrex,
mana ada!

hahaha~





jo,
sekali sekala tulis bende yang gua tak penah pakai..pe salahnya...

hehe~
oh.sekurangnya2 gua tak pernah buat kerja tak senonoh.

hahaha~





eyemeroll,
terima kasih!
haha



siggplus,
memang la. kau nak tengok yang lagi power punya.

kan?
heh.




10tonmind,
er....nak hambek ape?





lifesaver,
entah. saya main uplod je.
:P




budak dpn pc,
sape ni eh?hurmmmmm~





chokio,
alah.worst case scenario pun ko tengok bende yang ko dah ada. rilek sudahh..

hahaha.

takpe.aku maafkan ko.





crazy,

harap2 aku jumpa kau malam ni.

"ooo..ni la physic yang berjaya sangat tuuuuu"
heh!




hafizchan,
tapi die comel kan?

haha~


noj,
alaaaa..ko pakai internet zimbabwe ke kak?


paiseh,
ye la Sehhhhhhhh..tajuk lu semua ilmiaahhhh.
tsk.


hahahahaha~!




.

green apple said...

apakata akak letakkan demo diri sendiri tentang cara-cara memilih bra yang betul?

macha_sezs said...

saya setujuuuu!!!!

hahaha.pandai ko provoke aku yang suci murni kan kakkkkk~

bdk dpn pc said...

aku ler bdk yg dok dpn pc nih...

bdk dpn pc said...

cepat je ko nk setuju ek chaa....

hahahaa..!!!

Masy said...

tu bontot budak kan? malas nk tgk vid ni hahaha

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..