Wednesday, November 4, 2009

Namwee buat hal lagi

ingat lagi budak yang nyanyi lagu Negarakuku dulu?

aku bukan la rasis sangat..sikit2 adalah. tapi biasalah. orang2 tak panjang akal memang aku tak suka.





aku rasa mau jugak budak ni kena buang negara esoklusa.





18 comments:

kenwooi said...

he's really brave.. =)

kenwooi.com

HoPe said...

bak omputeh kata..
x sedar dek untung..

Ries Lee said...

orang indon kate plak...
menghabehkan boreh...

siggplus said...

dia ni bagus bro...

berani dan bold

aku suka

eyemeroll said...

kesian kat orang tnb tu..
makan pisang pun x feel...

Fadh said...

dia nie bahaya...boleh merosakkan pemikiran rakyat malaysia...

Lifesaver said...

bukan esok lusa. hari ni dah kena. mmg dasar lupa daratan

jo said...

semalam gua langsung tak bulih hantar komen dekat belog lu. ada belas-belas PC, satu pun tak bulih masuk...


maaf komen kali ni tak ada kena mengena dgn entri.

macha_sezs said...

kenwooi,
huaa~femes person came here..tq bro~

yeah.he's brave.
but i dont like his way of approaching things.

just my 2 cent.


hope,
err..orang putih sekarang dah pandai cakap melayu eh?

:P

macha_sezs said...

Ries Lee,
ni lagi satu. dah berapa lama orang indon tu duduk kat N9?

hahaha~

siggplus,
ha ah.
lepas tu buat muka kesian bila tak bagi balik mesia.
bold celah mana?

macha_sezs said...

eye,
hahaha.

diorang ni pun satu.
boleh pulak feeling2 makan time macam tu. belakon2 la bizi ke ape.

kang aku cakap bebor kang marah. haish.


fadh,

kalau ikut mahathir, dah masuk ISA budak ni.
hahaha~

macha_sezs said...

lifesaver,
jangan emosi sangat kak..baby tuuu..babyyyy~
hehehe~

jo,
eleh. gua tau lu ghairah sangat nak komen pasal Maria Ozawa tu kan?

hehh~

QQQ said...

hmm, mari kita lihat dari sudut yang berbeza, NameWee, hmm..

tindakan yang dilakukan olehnya hanya mewakili jiwanya sebagai seorang rakyat ug berkehendakan imbal balik yang sempurna dari sebuah kerajaan, namun, matlamat tidak menghalalkan cara, mungkin caranya agak berbeza dan kadar keberkesanan suaranya akan didengar adalah tinggi berbanding surat yg ditulis kepada jabatan kerajaan, ia bukanlah satu jalan cara yang total untuk menuntut sesuatu atau mempersoalkan sesuatu, ia menjadi satu perkara bodoh jika kita membuat serangan tanapa mengenali musuh kita dahulu.

NameWee kelihatan agak kurang cerdik, bukan aku untuk menilainya, tetapi jika dilihat, dia sendiri tidak mengerti prosuder dan carakerja pihak TNB dlm mengatasi hal ini.

Aku bukan nk sokong badan kroni kerajaan ni tau, aku sendiri pon NGI!

macha_sezs said...

QQQ,
heh. well said mahaguru!

....dan aku bukan kaki kipas kau.

QQQ said...

huihui! mei sapa nk kipas aku sila kipak bahagian kaki, kerana aku terasa nak sepak orang!

Liliyuli said...

sepak je dia sampai ceruk amazon sana..

kaxx said...

ok

LaDies 09 said...

hahhahah dr sepak dia samapi ceruk amazon lbh baik sepak hngga ke planet pluto..x de la dia blik dkt bumi dh..hee

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..