Wednesday, August 26, 2009

ahhaaakksss~~

sejak insiden awek hot MMU terlanggar aku semalam, aku selalu bermain2 dengan status FB aku berkisar mengenai awek MMU di bazar. aku tak lah jakun sangat kena terlanggar segala ni. tapi aku suka melihat respon orang2 dalam FB aku.

dan antara yang berada dalam list FB aku adalah Kau.

anda tak kenal siapa Kau? dia ada di sini. Dan di sini.

maka, macam biasa lah, Kau cemburu.

eleh, ko nak awek hot je kan? kan? kan? soal Kau.

bertubi-tubi tanda soal dituju kepada aku. Nasib aku cool.

a ah..aku nak yang hot je.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.......dan yang cute macam ko.


dan-dan tu jugak Kau tukar topik.

11 comments:

Darkk said...

Ah, macha. Sudah ku katakan, kau mahu. Tapi kau ego.

Pedulikan saja kata orang, and go for it.

Akhirkata,

"Wush"-Darkk, Bazar Ramadhan Bukit Beruang,2009.

tasikmerah said...

gua pun hot hape. kah kah kah...

:p

suya said...

feewitt!

HazirahMahadzir said...

Macha,mungkin aku kena khatam FB kau utk tau sape "Kau" tu ke?
:))

macha_sezs said...

darkk,
wush!! kabar ku kembali.

wahaha

TM,
akakkkk...ishhh...tu MC nak ben10 tu..

hehehe

suya,
bwek!

azie,
wahaha..tak perlu kot. takde die komen kat situ..

kecik said...

ceh. dah kate awek mmu hot celah mana weh!!

macha_sezs said...

kecik,
halahhh..yang pesen2 kaya-nak-mati-pakai-sunnie-muka-mix tu kan hot...

ChaiReeL AziZee said...

hahahahhaaha...hot...amek kecik la..dia hot...hahaha....

kecik said...

azizee,
pelepow.
haha

Lifesaver said...

hot and spicy???

shakinah said...

wahahahhh!

aku suka entry ini!
aku sukaaa.

:)
go for it!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..