Tuesday, August 25, 2009

lu orang fikir la sendiri





Aku jumpa benda ni kat 15malaysia . Sila jangan bagi komen rasis yang melampau. Yang sederhana aku luluskan. Kita kan tengah puasa ni...bersedahanalah.












2 comments:

YobSumO said...

aku dh tgk byk kali cuba unt faham.

emak die racist. anak die tak berapa. tp dah di-influence kn emak dia.

die dpt scholar, spatutnye die pg la. sbb mmg pluang non-bumi dpt bendalah mcm tu kurang sikit kat Malaysia.

aku rasa die syok kat amani tu tp die ni tak stabil lg fikiran dia. samada mahu suka atau anti melayu.
umur pn blom 18kn.

haha yeke itu motif short film ni? bantai je.

Lifesaver said...

aku xleh tgk video ni..video pe ni?

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..