Sunday, January 18, 2009

terbias embun putih itu menangkap sinar mentari di kala pagi yang burung-burung nya bercicipan mesra.

jadi cashier kachak di kaunter kedai memang bermasalah. nampak je senang..susah bebb..susah wa cakap lu..kaunter dan aku memang agak kacip.saling mengenali. drawer paling bawah tu hanya aku yang tau cane nak bukak tanpa susah payah.

aiseh.intro terover.

okeh.

korang ingat ajis lagi tak? alaa....lupe lak.manja ah tu.nah link.

liiinnnkkk~~

da ingat?oke. skarang kita sambung.

dia datang kedai lagi. kali ni sorang2. berani budak ni. aku bajet dia baru abes ngaji.
bang..roti ni bape?
sambil melambai2 kan roti krim high5 ke arah aku...



nam posen dik..
selamber. Tepat. Yang penting ringkas. Sebab aku dapat rasa aura loyar buruk budak ni.

dia geleng2 pale. Letak balik roti.

tak cukup duit ah tu.
cam bese...hati cumell ku me-laser

die amek pulak roti krim high5 yang satu lagi. sama kaler. sama jenis. sama krim di dalam.

bang..yang ni bape?

dem.aku da agak..memang dia nak kene kan aku lagi..saje nak susah kan aku. Namun aku cool. Suya cakap kat aku...ah..wat pe nak bagitau korang...kan Suya?

sambung balik. namun aku masih cool

nam posen dik~~......
nada kena annoy sket supaya dia paham.

tapi malangnye dia tak paham. rebel betol mamat jibaok ni. die letak lagi...amek yg lain plak..tapi sama kaler. sama jenis. sama krim di dalam. sama brand juga. high5

yang ni bang?

siyesli aku rasa nak tampo je muka die. tapi saki baki cool aku masih ade.

sume kat situ nam posen laaaaaaa......................
"la" perlu panjang. tanda aku super annoy.

yeke bang? bagus la...

die jengket sket. ambik roti. bawak ke kaunter.

abang kata tadi sume nam posen kan? nah......

masalahnye...die tengah pegang roti high5 yang ni......





demmit.






l/f-bes tak tajuk tu?saje nak tayang kat korang aku bangun pagi...

16 comments:

@t00neY r00neY® said...

hamek kau..
gile kerek budak seko nih..

jawab kene pikir la ngan mamat seko nih

yarn said...

haha...~~~
padan muka...
tahniah kerana telah berjaya dikenakan oleh seorang budak yg belum nk cukup umo...!!! hohoho..

t/f: title tu mmg terlebih sesuai dgn ending entry nehh.. (blogger superb, mmg mcm ni sume ke?)

macha_sezs said...

@tuni
memang hangin aku bile kene malam tadi..

@yarn
uhuhuuu...

o/k- uhuhuhuuu..saya bukan dalam golongan itu~~

anilrah said...

mane komen aku td. waaa. baru ja nak eksen jd 1st commenter. ceh.


wes. aku nak wt budak 2 adik angkat la. hehehee.

darkk25 said...

kalo aku, aku letak tong gas atas kaunter ko..

dan campak 60 sen kt muke ko..

hihi..

macha_sezs said...

@anilrah
haha..ko yang lambat...
buleh.nanti aku rekemen kan ko kat die...tapi lepas ko kenalkan aku dgn si tudung kuning la...

@darkk
maap.tong gas xjual la bang. ce tanya kedai sebelah.

|yanA Azizi| said...

ajis..kanak2 bijak dan bewawasan.!

macha_sezs said...

@yana azizi

ah.ko nak jadik join fan klab die ke?huhh..pegi sana. pegi.pegi

anilrah said...

macha. masukkan la scr exclusive gmbr budak ajis ni. mane la tau cumel. leh la aku pinang die jd adik angkat aku.

macha_sezs said...

@anilrah
tamau aku. retak skrin hemset aku.camera buleh meletop. flash buleh tebaka. takde.takde.jgn harap~~

haha..aku yang diva.

Greenri said...

haha...nenakal dier, pandai gak dak tu an..hehe..

saba2 en.macha..cbe pikir trick lain lak pasni..anda lagik besar..msti down nyer dak tu satu ari naty..hahahaha...XXDD

KARKADEWA said...

klu gua mmg dah kene taji dahi budak tu...

suya said...

bdk kecik ek?pijak je die!

macha_sezs said...

@greenri
lama tak nampak anda
masih memikirkan.
huhuhuu

@karkadewa
anak orang bai..anak orang~~

@suya
bapak hati batu ko.sepak udah le.

DarabDua said...

ape cerit lu kena perkotak katik dengan budak ni?
heh!

Fadh said...

klau gua laa dah lama gua talkinkan budak tue!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..