Friday, March 25, 2011

Kerja Part 1



Aku tau cerita part kerja ni adalah perkara paling tak best dalam dunia. Tapi demi mengekalkan ilmu supaya tidak lupus, aku nak bercerita jugak pasal kerja.

Jadi sebagai intro, aku nak korang kaji dulu hieraki tempat aku kerja ni.





Nampak aku kat mana?

Ye. Itu orang panggil title nya, su-pe-vi-sa.










Perh. Sampai dalam blog pun guna Excel gua rasa sedikit melampau.

Nampak sangat dah bukan student weh!
Kah kah kah.



Sekian saja untuk hari ini.

.

7 comments:

h a n i e said...

ye lah. nt jangan lupe bwk balik kusyen kepala singa yg keluor ayor tu..

kehkehkeh

paiseh said...

lu memang hebat cha.. lu power!!

Puan Capa said...

gaji masyuk kan?

MOFASAD said...

mintak gaji lu sket. gua sengkek nak beli lolipop ni

k.e.r.i. said...

syif a tu gua nampak macam nama kawan gua pulak.

tasekM said...

bila nk hapdet ni chaaaaaa...?







z125

suya said...

fuyoooo

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..