Monday, March 21, 2011

Soalan Cepumas Level 1

Aritu Cik Leha call. Aku malas sangat nak melayan Cik Leha ni (gila durhaka). Sebabnya bukan apa, dia ni cenderung ke emosi nak menangis bila cakap dengan aku. Tapi masalahnya, bila dia nak menangis, dia tahan. Ego la tu. Tapi bila dia tahan, hasilnya dia bercakap macam nak marah.

Ada ke patut dia tanya,

Ko dah plan blom bila nak kawen?!!



Nak tanya pasal kawin tak yah la marah2 yedak?

6 comments:

Puan Capa said...

aku mmg support 100% cik leha!

tasekM said...

tak sabor nk nimang cucu gaknya tu cha...




.

Darkk said...

Mak gua tanya soklan "bila nak kerja?" macam tanya soklan "bila nak kawen" dia punya level.

Memang buat gua berdebo.

Mamarempit said...

jawab je..."esok"..... :D

Farie said...

hehe, post lepas ni kawen dah kot kamu...

@tune® said...

nak tya...tya jer la kn...

kalau marah², carikan la kn...

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..