Thursday, August 26, 2010

The power of Cougar!



Cougar Town mengisahkan sebuah janda yang baru bercerai yang cuba memasuki scene mengorat kembali. Sebijik aku terjemah dari wiki. Janda di dalam cerita ini, mahukan lelaki yang lebih muda. Sebuah drama bersiri yang baru. Aku tak pernah tengok pun. Ada juga rasa teringin nak tengok. Tapi lepas raya la ye dok. Boleh salahkan setan. Kih kih kih.

Oh. Ni cerita omputih. Tapi kita tak payah tengok jauh. Dekat Malaysia pun ada dah. Real life lagi.









Dah jodoh Cha~




Rozita Che Wan, saya single lagi. Hehe~


pesanan- aku tampor dahi siapa2 yang sentap.


.

9 comments:

h a n i e said...

ke.....kamu yg mintak di tampor dahi ni cha?? hahahaha

helomynameisjaye said...

motep ko cakap pasal kuger?~ada hati la tu nk jadi toyboy rozita che wan

hahahahahahaha..

beburung said...

lol, "Majalah Wanita : 8 Cara Takluki Hati Wanita"

This is so wrong, wtf!

jo said...

apa ada hal..
ok je gua tengok.

GaDis CoMeL said...

cha baca mingguan wanita? auuwww...

tasekM said...

ko pun minat janda cha...? apa kata ko tackle janda pemain bekbinten tu. he he.


.

SFAW said...

rezeki jgn ditolak..

sue nur said...

ammboi...ade hati ngan rozita ye.... sekeh mau....

Anonymous said...

kenapa translation untuk cougar tuh sebuah janda? kata ganti nama janda sebuah ke? huhu...

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..