Wednesday, July 28, 2010

MOHD KHAIRUDDIN, THIS IS YOUR MUM

Entry selingan.

Entry semalam esok esok aku sambung ye rakan2.

Hari ni mari lihat kenapa ibu ibu harus di jauhkan dari segala bentuk teknologi.





Nasib baik Cikleha tak pandai kompiter kompiter ni.

Tengs to Sarah Soraya!

7 comments:

..nOj.. said...

eh? kat mane tgk mende ni smlm ek. tp ai kt cni xleh play la abang. tak tau mende ape tah ni

h a n i e said...

tak buleh tgk la pulak..
tp ni mesti video yg sama dalam blog tok rimau kan..

hahahahah..

nasib baik lah mak yayah tak pandai it dan tak berminat dgn kompiter..kalo takkkk..tak tau berapa ratus video dia submit..

:P

Afyy ;) said...

Phew. Aku bersyukur mak aku tak se-ekstrem ni.

GADIS COMEL said...

eh,aku pun tak dapat tengok movie ni kt ofis.

mak ayah aku memang tak tau IT. so,cool je lah. ada henpon pun kira advance dah. hihi. cayang makcik faizah. ;p

tasekM said...

mak aku tengah belajor kot. hahaha...


.

sepet said...

anti ni terlebih xcited! .. seronok ada webcam.

Masy said...

dah tgk aritu! hehe

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..