Wednesday, June 2, 2010

Nasihat seorang blogger femes

Dulu, masa aku pergi kenduri kawin yang Ali Rustam hadir tu, ada sorang blogger femes yang, punya la nak cerita dia punya femes sampai jadi rebutan gadis gadis se fesbuk dan juga paling busuk pun 200 orang masuk blog dia sehari, cakap pada aku;

Ko jangan lupa update pada hari rabu Cha. Tu time traffic paling tinggi sekali.

Aku tak tau la tu dia punya mitos ke ape. Tapi aku tengah follow la ni.



Update pada hari rabu.

21 comments:

Fadh said...

ye ke? ok aku follow hehehe

h a n i e said...

hahahaha...masih xleh lupa mimik wajah beliau yang mega berlagak...tak menahan..

artis la katakan..

siggplus said...

ini semua pengaruh cerita melayu ni

ada hari2 keramat

gua update hari2 sama je nilai traffic

puding roti said...

hihi. comel nasehat tu. hoo

Liliyuli said...

begitu ka?

farwalis said...

nasib baik aku update awal pagi tadi.

harap-harap trafic mencanak masuk alexa ranking.

masa tu bolehla printscreen pastu show off

paiseh said...

celaka !! celaka..!! cleka.a!!! celakal.!! clelaka!!!

gadis comel said...

serius? mujur aku dah update awal2 pagi. rabu depan, sesudah subuh akan ku update.



siapa blogger femes tu? aku mana tau, aku kan junior korang je.. hehe..


hai abang2 dan kakak2..
selamat berkenalan...

gedikssss.... hehe.

Si Aizuddin said...

Oh ye ke? Baiklah!
(Sambil menulis dalam nota)

tasekM said...

ko pasti ke bukan ajaran sesat nih...?



.

..nOj.. said...

ari rabu ye? ok. pasti. terus buat auto publish tuk 3 taun ni

macha_sezs said...

fadh,
kih kih kih. sila sila.




hanie,
tau tak pe! sampai sekarang leh terbayang lagi mimik muka dia

"100 je???"

cipetttttt.




siggy,
kau tak cukup femes lagi..ni laaaagi femes..wakaka~




puding roti,
orang yang bagi nasihat pula tak berapa semenggah.

heh.




awek sweet,
ye begitulah.

ehe.




farwalis,
hahaha.lepas tu ko blogwalking, orang lain showoff sekali ganda traffic ko.


cilaka segan.

*pengalaman sendiri*

haha~





paiseh,
hai abang femes!
wakakakakakak~~~





gadis comel,
penat aku letak link tu. klik la babe...

haish budak2 sekarang. pemalas!

:P




aizudin,
berapa tebal dah nota kau tu?





tasekM,
tak tau la saya kak. saya folow je bila orang berjaya cakap ke saya.

hahaha~




noj,
3taun!! wakakakakaka~ sengal ko kak.

amende ko nak tulis sampai 3 taun sekali harung??

hahaha~



.

jo said...

lu percaya cha cakap dia????
hmm...aneh..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ai pun ada gak kan time kenduri tu

hahhahaha

hampir2 jatuh hati kat paiseh

kuikuikui

tp tak leh...kang liliyuli marah kat ai

Nani Aziz said...

so, bila kau dah follow, apa pemerhatian yang kau dapat? berkesan?

chokio_nia said...

ko kene klentong kot?kesian..

gadis comel said...

cha cakap aku pemalas.. sob3x..

Sellynna said...

tiba-tiba jari ni tertarik2 untuk penuhkan traffic.. hehe..

Anonymous said...

mcm c***** !


haha!

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Cube2~ Usaha insyallah jaya =p

mimizuzuhaha said...

rabu trafic ko jam tak?

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..