Tuesday, June 1, 2010

Budak budak zaman sekarang (Fesbuk Siri 2)

Sejak adik aku ada fesbuk ni, habis semua kengkawan dia, dia introduce ke aku. Kalau boleh semua dia nak suruh add. Mana yang lawa tu aku approve la. Kot kot ada peluang untuk masa depan kan. Tapi yang aku hairan, entah macam mana sorang kawan lelaki dia terlepas jugak masuk aku punya friend list. Tapi selaku lelaki sejati yang tidak rasis, aku biarkan saja.

Tapi sekarang kabo ke aku, apa aku patut buat bila dah jadi macam ni?



Ni ayat pakai ke gadis gadis la woi!! Apa kejadah sembang dengan aku macam ni?




.

12 comments:

h a n i e said...

hai


boleh berkenalan?

;)







kahkahkahkahkah!!

gadis comel said...

hanie dah potong jalan aku tawwwww....!!! menci....



hahaha... gedikssss...

Tfaaaaaa said...

hahahaa

macha_sezs said...

hanie,
awwwww~siap ada kenyit mata lagi! haha~




gadis comel,
dun weri bebeh, u'll alwez my number one.

:P



tfaaaa,
gelak jangan lupa tutup mulut ala gadis ayu ye..

:P



.

tasekM said...

hani potong. aku br nk ngorat.

hahaha...

:p



.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

ayat pakai kat balak camner?




.

Liliyuli said...

hahaha..kamu ada ciri-ciri yang dia nak kut...hohoho

jo said...

pergh...ni dah kira hubungan dua hala ni...














hai abang macha..boleh berkenalan??

helomynameisjaye said...

hihi..this is funny.

macha_sezs said...

akak tasek,
err...ko...10tahun lambat la kak...

:P

ampun!!!!!




adzman,
sori kalau aku typo nama ko.
err..aku kurang passti cemana. tapi yang pasti bukan macam ni la.

geli nyah!
wakaka~




liliyuli,
mintak simpang!!!




jo,
hahaha~maaf la. gua jalan sehala yang lurus.





jay,
aku geli!!!!!



.

sutera putih bertukar pink,,, said...

hahahahaha,,,boleh ke x nk berkenalan ni????
hehehehe....
siot giler ayat,,,

aLy said...

dah tu pi layan buat ape?
XD

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..