Friday, June 4, 2010

10

1. Aku rasa blogspot patut bagi aku guna function tab masa aku tulis entry. Baru sedap sikit nak buat perenggan macam karangan masa UPSR.

2.Aku baru lepas jawab test hydrolic. Dia punya cilaka susah macam tak nak bagi aku grad.

3. Dah lah tak boleh tiru! Silap. Tiru pun tak guna. Orang sebelah punya jawapan pun lebih kurang sama bengap macam aku.

4. Kesimpulan yang aku boleh buat dari test tadi adalah, malam sebelum test sila jangan gatal nak main Need For Speed.

5. Itu kesimpulan no 2 sebenarnya, kesimpulan pertama adalah toyol untuk subjek mekanikal perlu direvolusikan.

6. Sirius. Bukan mudah kau nak tulis kecik kecik 2juta formula.

7. Eh, dah nombor tujuh. Orang kata nombor ni banyak makna. Aku kata ia cuma nombor.

8. Esok aku akan pergi kenduri kahwin kawan sekolah aku. Di Teluk Intan. Aku rasa, kalau aku tak pergi gathering ni, mau kenduri kawin aku nanti takde orang nak datang. Tapi bila aku fikir2 balik, jimat juga 2-3ribu kalau budak2 buruk lantak ni tak datang.

9. Ok. Siapa sentap dengan no 8 ni esok aku lempang laju laju. Sentap sama dengan tak mengaku. Korang tak mengaku korang pernah makan maggi dalam baldi guna hanger baju patah dua?? Aku tetak karang.

10. Oh ye, bajet esok cuma 100 ringgit. Agak2 korang nampak aku kat hiway esok, tahan la. Sedekah barang seringgit dua jadi la.

18 comments:

chucky said...

bab toyol,tanye aku laaa
aku mmg terel bawak makhluk halus,tp,biasenye satu yg aku bawak,semuanye haram x leh guna

macha_sezs said...

caki,
haha.tak efektif nama nya tu...

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

bab no 10 tu...nanti aku bg la seposen dua kalau nampak ko...

tasekM said...

balik kenduri singgah la umah cik leha. cium2. peluk2 sikit. dapat la 3 ratus.



.

h a n i e said...

pakai bj yg pesen org keje tepi jalan tu pakai ok..yg terang tu
br senang nk spot..

hahahahaha!!

Nani Aziz said...

point ke 9 sgt menarik. camne korang makan pakai hanger? buat chopstik ke? kekeke

eyemeroll said...

Hoh. Tak sangka ko pun ada pengalaman makan maggi dalam baldi..

shakinah said...

hahahahh makan baldi guna legi dengan hanger sebagai chopstik.

terbaik

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tergedix2 menantikan kenduri kawin mu wahai macha

hahhahha

chokio_nia said...

ko kawen jemput la blogger skali..nak gak aku g..eheh

fitri ezwan said...

salam

8. jgn ckp mcm tu bro. hehe.

aku tak pergi sbb ada kerja...jgnla tak dtg kenduri aku nnt (walaupun berzaman lagi)

gadis comel said...

macha sudah mau kawin kah???


.


.


frust..!!!

k.e.r.i. said...

macam mana ko kata jawapan dak sebelah bengap kalau takleh meniru?
haha!

Masy said...

waaaaaaaaaaaaa da lama x main NFS!!

payid23 said...

no 9 mmg terbaik dari ladang sawit jenderata

tasekM said...

chaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... bila nk hapdet nih...?



.

mimizuzuhaha said...

megi lam baldi sedap..ada sisa2 sabun tepi dinding..slurp

Cik Ubi said...

ade sisa-sisa sabun?..haha,aku xleh bygkan mkn lam baldi sebab baldiku digunakan tuk basuh spender & baju pukal len masuk mesin..

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..