Monday, May 31, 2010

Memang. Mintak. Penampor. (Fesbuk Siri 1)

Apa yang aku tak suka dengan fesbuk ni adalah entah sapa sapa boleh add kau. Takda mutual friend dan muka kau aku tak pernah aku tengok tapi kau add jugak aku.

Bila aku bukak. Kau menepati segala citarasa untuk aku rasa nak penampo kau.

Contohnya begini.



add me if u need a friend y'all


Muka dah posing mintak pelempang dah tu. Meh aku bagi kan.


Keh keh keh.

23 comments:

gadis sebelah pintu said...

garang! rawrr..

retnasulaiman said...

aik..cun la tu :P

\m/ 10tonmind \m/ said...

pe lagi kasi approve ler...cun tu huhuhu...

helomynameisjaye said...

cumel cam bola2 api ni.mesaipis style.add dia dah?

Kalut Malut said...

gua nak join.

gadis comel said...

dah abih cun arr wat pose camtu.. mau aku sekeh je pala dia.. ada hati mau ngorat macha.. haippp.. kan dh kena sekeh..

Hidemichi said...

lu sula je... kalau lu add pun esok2 bukan dia nak layan lu pun gua gerenti. saja nak bykkan friendslist je.

ღ TeRU²bOzUღ said...

hahaha. 2 lah kan. ignore je camtuh :DD

shakinah said...

hahahahahh.
terbaek!

shakinah said...

err, aku pun nak buat profile picture macam tu la?

areleaf said...

giler kejam!

tasekM said...

ngaku je la ko berahi chaaaaaa....



.

macha_sezs said...

gsp,
siapa??kau?? celah mana??
keh keh keh.



retna,
cun lagi orang teman aku pegi sesi fotografi mak buyung itu hari.




10ton,
tu muka mintak pelempang. takde de aku nak approve bebudak centu.




jay,
aku tak approve lagi. kanak kanak macam ni aku suka tunggu sampai matang sikit.



untung2 jadi macam serena.
:drool:




kalut malut,
kalau gamba lu macam gamba ID lu ni, gua approve.

hehe~




gadis comel,
ehe! terharu~

tenkiuu~



hidemichi,
sula?? woah.tindakan drastik di situ.

hahaha~



wafar,
junior aku ni kan?

yup.saya ignore secukup rasa.



shax,
apa yang terbaik? posing muka dia ke atau kekreatifan aku nak melempang dia??

shax lagi,
eh kau komen sekali je boleh? ke nak pelempang aku jugak?

nak buat macam tu jugak?
ok ko memang nak pelempang aku.



alip,
budak2 macam ni memang kena kasi kejam sikit.

heh.



.

macha_sezs said...

akak tasek,
kanak2 kak..ape pun takde lagiiiiii~

tettttt.

.

Liliyuli said...

jgn la garang2 ngan budak tu..comel pe dia.

10tonmind said...

tah kamu ni cha..jgn ler garang sangat ngn bebudak tu...eeehehehehe

aim-a said...

comel tu...jgn garang sgt cha..hehehe

tika said...

LLM je dia macha! kekeke.

HazirahMahadzir said...

glemer siot kau sampai budak maisepes pun nak add kau.
gila ah.


oh,kau kan Kieran HOT FM.

siggplus said...

comel gampang

nanti gua add dia

aemyLina™ said...

posing gedikk..
hahaha..

aLy said...

penat dia belatih posing gitu
jom bg penyepak skali
XD

alfablue7 said...

kuit2 cmtu ko nak tampor.cian die haha

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..