Thursday, May 27, 2010

Reviu: Prince of Persia

Disebabkan aku baru nak belajar menaip balik. Entry ini akan jadi maha pendek.

Prince of Persia.

One word.

Fun!

Sekian.


Darkk tak nak bawak aku tengok Shrek 3D. Lantas aku merajuk membawa diri menonton Prince of Persia sorang sorang. Ok.Ok. Part sorang2 tu aku tipu. Apa loser tengok movie sorang2??


Heh.

15 comments:

shakinah said...

apa loser tengok movie sorang2?

damn aku loser la macam tu!

shakinah said...

eh? 1st.

hehe

macha_sezs said...

loser,
keh keh keh.

Hidemichi said...

gua tgk wayang sorg sbb nak elak dari buat wayang.

xde babak hina Islam ke dalam ni?

helomynameisjaye said...

eeee..Jake G tu Yahudi kamu tahu?Yahudi!

~ kata seorang gadis yang juga loser pegi tengok seorang diri tadi

bdk dpn pc said...

giler terase ngn entry nih!..

oh! loser kah aku tgk muvi sensorang???


seperti xd makne nye!..

hahaha~

gadis sebelah pintu said...

ok, gua tgh korek idung ni, nk salat kt baju lu. pehal lu nak ckp gua loser?


ekekek.

siggplus said...

kesian tengok muvi sorang2. tak boleh nak merasa duduk couple seat dgn darkk, macam selalu

gadis comel said...

tak sopannya nk salat taik idung kt sini..!!

ok, aku bukan loser. aku lah winner sbb aku langsung tak pi tgk muvi. haha.

and the winner is gadis comel...!!

tenkiu.. tenkiu...

HazirahMahadzir said...

nasib baik lah panggung tu gelap, takde la kantoi hidung aku berdarah tgk encik Dastan.

J. Love said...

tengok movie sorang-sorang lebih seronok dari tengok dengan teman.

senang nak concentrate.

Syazalia Razali said...
This comment has been removed by the author.
ashraf sahdan said...

gua baru tengok tadi. cilakak, watak hollywood nama 'Nizam'. memang fun lah.

crazy_labelle said...

ak bru tgk smlm...

n smlam gaji ak bru msuk n smlam gak ak da habiskan gaji ak... T_T

rase2 sekeping rm50 cukup x utk sebulan...

alfablue7 said...

loser ke?
pnh dua kali jd loser

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..