Thursday, March 4, 2010

Mencari mood

Tak mari lagi la spirit nak menaip sejak balik Terengganu ni. Ni semua salah Paiseh sebab gelak mengekek dalam fon itu hari. Heh.



Sekian.








Dia punya pantai wa cakap lu..memang A tahap tinggi!






.

15 comments:

tasekM said...

belah melaka ni je yg pantai tak berapa nk menangkap kan...? lagi baik belah lumut sana....



.

jo said...

ada makwe-makwe orang putih ka?

hanie said...

dpt ke ngorat awek negeri darul paiseh?

orange. said...

aku pun.
i love bitch. eh?? salah,BEACH la.
haha.

Lifesaver said...

t'ganu?mana penyu ni???

paiseh said...

cilakak!! gua takde kena mengena dengan lu punya sindrom malas2 ni woi..!!

macha_sezs said...

akak tasek,
a ah. pantai sini kureenngg kan kak? haha~




jo,
mana ada. astaghfirullahalzimmmmmmmmm



hanie,
tak dapat la. tak cukup sweet lagi saya ni agaknya. ahaks~!

hahaha~




orange,
i pun like bitch. eh eh.




lifesaver,
entry lain eh...mana leh tayang semua...hehe~




paiseh,
hahaha~lu la bagi gua gelak melampaui batas itu hari siapa suruh..hahah~

10tonmind said...

lu ade nmpak penyu menangis x...

Razman said...

A tahap tinggi tu A major ke A minor? tak bpe nak paham.

crazy_labelle said...

A tahap ultimate

bdk dpn pc said...

sgt damai lepak tepi pantai...

DzulhafixiceD said...

paiseh marah ape kat lu?

Masy said...

pantai tahap A tp takleh nk mandi T___________T

k.e.r.i. said...

masy, kenapa takleh nak mandi?

suya said...

hehe....dah kat situ takkan tak dpt feel lagi...*wink*wink*

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..