Monday, March 15, 2010

Berikan aku 30jam sehari!

Sumpah aku sedih tengok blog aku berhabuk macam ni. Aku takde idea nak update. Kalau ada pun lebih menjurus ke arah whining2 serta emo2, baik baca blog Cik Epal kan?

Ampun Cik Epal. haha~

Tapi rakan2, afraid not, aku masih melawat blog korang. Kadang2 aku drop komen, kadang2 tak. Ok ok, biasa nya tak. Maafkan aku.

Oh. Kepada Paiseh, kau ingat aku tak tahu ko kutuk aku minggu lepas??? Cis!

Apa lagi ya.

Dah la. Nak pegi baca blog bini orang yang hot.

Dan oh, kau kau kau, jangan la macam ni.....




.

18 comments:

tasekM said...

ooo... tengah bercinta dgn si kau kau kau kah...?

selamat~

:)

Lifesaver said...

ada pon 24 jam sehari

macha_sezs said...

tasekM,
mana ada lah kak!


lifesaver,
tapi tak cukuppppp~




.

jo said...

Tuhan dah bagi 24jam sehari pun belum tentu 24 tu dimanfaatkan sebaiknya..

Liliyuli said...

30 jam? melampau~

\m/ 10tonmind \m/ said...

lu ni dh teruk ni...lu nk wat pe 30jam?

HafizChan said...

kecik hati cik epal tau! ahaha

DzulhafixiceD said...

cik epal kol gua ngadu pasal lu tadi..
nangis2 lagik..
hehe

crazy_labelle said...

30 jam tp tido 20 jam sehari xgune gak kan?

iman said...

saya pun mahu 30jam sehari..

Si Aizuddin said...

Kau buat macam darkk. Copy dan paste dan senyum. Setel.

..nOj.. said...

ah macha... akhirnye aku lepas jugak dari sengsara tidak boleh berblog... skang dh bebas ke rumah lelaki mane pun aku suka. wakakakakak (gelak jahat ofkos)

ezzati said...

memang afraid not ni..haha

paiseh said...

astaghfirullahalazim~
gua tak buat keje2 terkutuk mcm tu macha.. jangan termakan fitnah.. x elok untuk rumahtangga~

chokio_nia said...

alahai..kalo da de 30 jam stu ari, kang ko nak lebeyh..heh

h a n i e said...

yg 24 jam ni..boleh urus secara solid ke idak?
kalo tak...usah mike nak mengada² nak mintak lebih..

hahahaha~

Masy said...

30 jam lama sgt ah. tp ok gak, lmbt tua. hahahaha

@tune® said...

xpernah nk bersyukur!!

hihihi

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..