Tuesday, February 16, 2010

Men Takut Kan Diri Sendiri

Masa aku merayau di Mydin semalam, aku ternampak sepasang couple yang sangat lah mari spirit Valentine nya. Terpeluk sana sini. Teraba sini sana. Tercium sikit sikit. Gelak mengilai. Dan di akhiri dengan membeli kondom.

Bagus mereka mengamalkan seks selamat.

Tapi tak terfikir ke kalau la perangai mereka tu di lihat oleh orang ramai?Ok. Ok. Sebab tak heran la diorang buat macam tu kan?

Tapi let say la tiba tiba mak budak perempuan tu tersembul depan diorang. Perhhh..haru.. Tapi aku syak diorang ni pelajar la. So maybe sorang orang KL, sorang lagi orang Sarawak. So tak mungkin la terserempak dengan parent.

Haish.

Dan aku pulak, entah apa gatal kepala otak aku masa tu, aku boleh terbayang pulak kalau la aku yang buat macam tu. Tengah sedap aku buat perangai tak senonoh gesel pegang cium bagai, tiba tiba...di hujung isle sana ..tuuuu dia Kak Tasek elokkkkkkk je pandang aku...



Kalau dia pandang je aku boleh lari buat buat tak kenal lagi, buatnya dia jerit dari hujung isle sana

"Haaaaa Macha!! Ini keghoje kamu ye!! Cik Leha suruh kamu belajorr tau??!!"



Ya Hammmppuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn....


p/s: hampun kak. hehehe~


.

17 comments:

HafizChan said...

Niat tu dah ada

bdk dpn pc said...

try skali buat tgk...

bkn takat jerit ja kak tasek kt ko...siap ngn belantan dia bwk bg...

=)

p/s: nati aku add ym ko ye...lupe la hari tu.

suya said...

hamboi kooo kemahen lagikk

helomynameisjaye said...

agagagga..funny ah ko.ke horny..tsk!

macha_sezs said...

hafiz,
haha~yang penting aku tak buat lagi kan?



bdk dpn pc,
hahaha..dia cool je..harap2 dia tak buat macam tu ..huhuu~





suya,
ekeke~hala nokk..da bebosan..ko ah kua tak layan aku..bagak ah skang!

bwek.



jay,
bwek.ske gegelak kan aku. bwek.


.

siggplus said...

gua rasa couple tu ialah aku dengan huda. heh

tasekM said...

aku kan cha... kalo tersempak ko gitu gaya aku tak jerit de... aku buat2 menyamar jadi org MAIM.

"ehem... ehem... assalamualaikum sedara. apa barang meraba tengah mydin nih...? meraba la bawah pokok puding....! bak mari surat nikah kasi tunjuk~"

ha ha.

kejap. mana ko tau dia beli kondom....? jgn kabor yg ko pun beli sama ok!~

hehehehe...

:P



.

macha_sezs said...

sigg,
astaghfirullahalzimmmmm~ bawak la betobat sigg~
haha~




akak tasek,
hahaha~

boleh tak dengan selamber saya jawab,
"mana ada orang bawak surat nikah pegi mydin la.."

eh kejap.sekarang ade kad nikah kan kak?
:P

dah dia g beli kat tepi kaunter tu..satu dunia nampak kak oi~~

haha~

.

tasekM said...

cha... org yg kawen tahun aku kawen dulu haram tak ada kad nikah pun. aku sampai la ni bawak surat nikah ke mana-mana. ha ha.



.

tasekM said...

kejap. surat nikah fotostat la maksud aku. he he.



.

macha_sezs said...

akak tasek,
semangat nau ko kak bawak g mana2~haha~

kejap.ke memang kena bawak g mana2?

gadissebelahpintu said...

amboi kau. imejinasi tinggi. takbolehblah. haha. cuba try sikit.

hans said...

hahahaha
gatai noh

hanie said...

ate kemahen gelenyor bebeno mike ye..
kamu jaga cha..
dtg genting buat perangai x senonoh gitu..
siap kamu...


*muahahahaha!*

Nani Aziz said...

sangat prihatin kau dengan masalah moral mereka ya? bagus la kau ni. hahaha.

jo said...

kalu gua yang nampak xde de gua nak terpekik..gua karate je terus dekat tengkuk tu..

Lifesaver said...

bagus jgk ada kak tasek

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..