Sunday, February 14, 2010

The D-Day: Defloration day

Sempena Valentine yang mulia ini, saya tidak terlibat dengan aktiviti sepeti tajuk di atas dan hanya menghadap komputer bermain Mousehunt kerana ada tournament 6jam tapi party member saya entah di mana kerana semua tak online, cilaka, serta mencari manual Fluke Set. Ok Ok, saya juga sedang cuba marathon season last Prison Break walaupun saya tahu cerita itu tak best tapi saya terpaksa tengok juga sebab saya minta gila season satu dia.

Dan sebelum terlupa, Gong Xi Fatt Choiiiii~!!!

Sekian.

14 comments:

helomynameisjaye said...

elehh tu nk mintak simpati la tu tk berteman di musim valentino di paradiso.jum juin kami the single ladies.and oso put the ring on it.egegegege

macha_sezs said...

.....dengan tiket 21hengget? err...i skip. ekeke~

kaxx said...

haha. pesan lah dekat budak oarti kau sungguh sikit kalau nak kolek token banyak macam aku.

macha_sezs said...

kaxx,
ko buat party baru dan aku join. amacam? tapi aku dengar kau dah nak bersara..ye ke?

crazy_labelle said...

nak angpow abg macha...

|yanA Azizi| said...

macha said: 'Ok Ok, saya juga sedang cuba marathon season last Prison Break walaupun saya tahu cerita itu tak best tapi saya terpaksa tengok juga sebab saya minta gila season satu dia.'

minta ke minat??.ta bole bold plak kat sini. hahahaha..
hey, ko ta abes lagi season 4???.euwww,big L.

gadissebelahpintu said...

macha typo sial! kehkehkeh. padah muke, da dpt penyakit aku rupanya. haha

gong xi!

siggplus said...

aku pn minta gila dengan cerita tu. haha typo

lu sudah di-deflorasi ke?

macha_sezs said...

semua,
dem dem dem!

|yanA Azizi| said...

i like this very much.=))))))

gadissebelahpintu: 'padah' muke??.new word ke tu?.hehehe..alamak, apesal aku dok ejek org typo neh. jgn mara ye babe. i m just kidding. =))

tasekM said...

balik kampung sambut valentine dgn cik leha la weh...

he he.



.

Nani Aziz said...

tah, kesian cik leha tunggu kau

macha_sezs said...

tasekM,
huuuuaaaaaaa~~~!!akak jahatttt~

eh akak. esok entry pasal ko tau. jangan sentap sentap. haha~



Nani,
kau balik ke pun? eheh~


.


malas aku reply komen typo tak abes2 ni.Bwek!

Lifesaver said...

kongsi angpau!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..