Wednesday, February 17, 2010

Kau,Aku Dan Kejanggalan Itu.

...dan aku tak mahu,
bila kau pandang aku,
dan aku pandang kau,

kau senyap,
macam aku.

Aku senyap sebab aku hijau,
kau? kenapa senyap?

lihat, lihat,
aku cuma mahukan perbualan,

jangan kau jumpa aku, kau pandang aku, kita pandang mamak, kita order, dan kita senyap.
dan ulang lagi,
kau pandang aku,
aku pandang kau,
dan ulang lagi,






.
.
.
lain kali sebelum jumpa baca blog aku dulu boleh?






p/s-ni sepatutnya untuk PungPang, tapi aku rasa tak keluar kot zine tu dan aku pun takde idea, maka, aku post je lah.

17 comments:

ezzati said...

baik pandang awek...

tasekM said...

cha... pesen yu pandang ai. ai pandang yu nih... nak mintak ko ucap kata2 cinta ni cha... apa ke bengap benor tak paham nih. muahahaha...

:P

apa barang jumpa senyap2 ye dak...? kita bergelak ketawa la baru true... ha ha.

oit. aku dh jumpa kedai yong tau foo kt pulau gadong tu... hmmm... gila ramai org makan sana yek...?



.

hanie said...

cha...
bila kita nk main mata lg..?





muahahahaha!!

kaxx said...

kau dengan orang-orang atas sama saja. kosong.

crazy_labelle said...

kalo ak bosan xtaw nak ckap ape, biasanya ak akan ckap psal cuaca... save n klassik...

jo said...

susah nak cari bahan untuk puji lu..lebih baik senyap dari menyebabkan lu berkecil hati..

HafizChan said...

Aku senyap sebab aku merah

macha_sezs said...

ezzati,
erk.ko pun pandang awek? lain dah tu...




Akak Tasek,
akak pegi tak ajakkkkk~!!!!!!

mencik ahhh~






hanie,
err...i...err.....



tunggu i sampai genting k babe!

hahahah~!!



kaxx,
hish.atas mana pulak ni...
kejap.


hahaha.tu Rahimin yang tak buat kerja ok..aku punya part dah setel..

macha_sezs said...

crazy,
eleh ko. aku ajak jumpa kemain takut.
haha~




jo,
cipetttttt~

haha~




hafizchan,
aku ingat kau biru.
heh.

:P




.

siggplus said...

org femes mmg mcm ni

Liliyuli said...

ape pandang2 ni? eceh..hahaha

macha_sezs said...

sigg,
orang femes tak reti tulis entry jiwang kaw2.haha~


liliyuli,
pandang jeeee...tak luak pun kan?
ahaks~!!


.

shakinah said...

cey femes.

Nani Aziz said...

hijau? aku ingat kau bermonolog dengan pokok. tiba-tiba mamak kacau daun

bdk dpn pc said...

dia bisu kot???

mmg sgt tension klu jmpe org yg x tau nk berkate2...

10tonmind said...

mungkin dia malu ngn ko cha...baik ko pandang awek cha,leh gak cuci mate hehehe

Lifesaver said...

er...kaji ko dulu sebelum jumpa la?

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..