Wednesday, February 24, 2010

Apelah Sangat...

Aku tau..apelah sangat kalau nak di bandingkan dengan korang2 semua. Paiseh punya 2-3kali ganda dari aku.Sigg celah gigi je pun nak dapat macam ni. Izzati pun sama.Apadahal. Tapi ni yang tertinggi bagi aku. Terima kasihlah semua.






.

17 comments:

|| NaFiRaa || said...

sis pun cam tuh jugak!!! pas ni kita usaha lebih gigih lagi k!!

~0~ said...

aku lagi rendah boh

jo said...

eleh..gua rilek je takde orang bukak..
xde hal la...kalu ada yg bukak tu, trimas..

Lifesaver said...

aku lagi ciput

10tonmind said...

wa pun ilek jer...

hanie said...

pehh...



175 JERRR???


muahahahaha...
xbuleh lupe la tang "JER" kat blkg tu..
kan cha..


kerek mcm firaun sungguh bdk paiseh tu..

macha_sezs said...

nafira,
chayok! chayok!




~0~,
yang penting nuff masukkkk..haha~




jo,
gua bukak lu punya untuk gelakkan lu je.

wahaha~





lifesaver,
akak dah bertaun tak updet memang laaa...hahaha~baru semalam updet kan?




10ton,
ya.kami cool.haha~





hanie,
ko tak tau aku punya malu time tu caneee...nasib la masa tu kat kenduri kawen..kalau tak mau aku berlari2 menangis~

haha~

hampeh punya paiseh!




.

shakinah said...

aku lagi tak pernah paham menatang ni.
setiap kali cek nuff, aku tengok duit je. lain tak sentuh

tasekM said...

cha... itu ko tak tgk ah kak hanie ko punya... sehari 14 ribu tuuuuuu....

hehehe....

:P


.

DzulhafixiceD said...

ape ni? x phm..

crazy_labelle said...

die kire cmne eyk? ip ke?
apsal xtuka ip n kelik sndiri je..

(-_-") said...

hit aku paling hebat pon 4 jer..=D

siggplus said...

gua rasa, lu patut berhenti blog lah. haha

gadissebelahpintu said...

gua pulak yg terasa dgn komen budak sigg ni. sob sob.

Masy said...

klu aku ni.. jauh panggang dr maikrowef.. huhuh

paiseh said...

bes sangat ke blog yg 2-3 kali ganda drp lu tu..? serupa belia2 je gua tengok~
hikhikhik~

ezzati said...

yg penting maintain tu...waaaa..ramai..

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..