Friday, February 26, 2010

Negeri Darul Paiseh

Petang tadi, aku dah potong rambut elok elok, shave bagi ada nampak rupa manusia sikit. Baju hantar dobi kasi ada wangi sikit. Cucuk duit dekat ATM supaya tak bengkek tengok kawan kawan lain joli katak. Beli seluar slack jenis khakis supaya nampak skema tapi bergaya. Tali pinggang bagi tebuk lubang baru.Kasut bagi cuci sikit.Tak lupa juga call Cik Leha suruh dia bank in duit barang seringgit dua buat aku nak makan minggu depan.

Malam nanti aku pergi Universiti Malaysia Terengganu!!

Harapan aku, macam korang semua boleh agak, adalah berharap agar ada awek awek UMT mintak sign sebaik aku turun bas. Aku dengar cerita awek awek Terengganu ni boleh tahan juga kalau di buat calon bini.


Maka, aku akan hilang sehingga Isnin, mungkin Selasa, depend kepada gadis gadis di sana, dan aku akan cuba updet di sana sekiranya terdapat Internet percuma. Eh, Terengganu dah maju ke belum? Kalau maju mesti ada WIFI di mana mana kan?


Melaka sikiiiiiiitt lagi nak maju.




p/s- Mana2 readers aku yang ada kat UMT sila2 la jumpa aku. Aku sirius ni. Aku datang dengan rombongan kelas aku. Ini Sirius!

18 comments:

shakinah said...

bai

paiseh said...

tips : jangan cuba2 nak spiking ganu kalu xmo saham jatuh~

macha_sezs said...

shax,
bai~



paiseh,
terima kasih atas tips anda itu!




.

tasekM said...

melaka adalah 'maju' di subaidah. sbb ada wifi. ha ha.



.

crazy_labelle said...

ak nak kopok lekor 8 kotak...

macha_sezs said...

Akak Tasek,
juga di mekdi! haha~





crazy,
ah! takde kirim2!



.

pari pari syurga said...

konfem singgah pasar payang nti kan?

kirim beli tudung.. dpat 7-8 helai pun jd lah.




hahahahaha.

jo said...

semoga berjaya!

bdk dpn pc said...

'tali pinggang bagi tebuk lubang baru'...
ko dh gemok ke hape nih???

compom aweks2 ganu kene pk 3-4 kali

chaiyok!

hahaha...

aim-a said...

ghanu maju di kfc juge..free wifi..hehe

awek ghanu mmg cun cun .. cth terdekat kat org yg post komen ni la..

hahhaa

slamak datang ke ghanu :P

siggplus said...

jgn dtg blk dah

DzulhafixiceD said...

ha.. nnt kita jumpe ye..
i kt shah alam..
kehkehkeh..

kaxx said...

gua menyokong cadangan sigg yang bernas. haha

Nani Aziz said...

(aaaaaa! abg macha, nak saiiiin!) <kau harapkan yang macam ni ke? haha. selamat pancing awek

yarn said...

jumpa kat kedai lalat sok petang...kalo tak tau kat mana kedai lalat, ko try tanya kat budak2 umt...haruz diorang tau...

ezzati said...

asal kena tebuk baru tali pinggang??ko makin gemok ke??hahahah...

tips: tambah g di belakang sume perkataan.. :p

10tonminf said...

ko dh gemok ek cha...hikhikhik

Lifesaver said...

harap2 ramai awek suka ko

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..