Sunday, January 17, 2010

Entry Ahad : Ringan ringan

Macam habau aku boleh terlajak sleep sampai tak sedar aku dah terlajak nak pegi tengok wayang. Bangun bangun dah lambat 15minit. Tiket dah beli ni. Heh apalagas, merempit la aku. Kebetulan pulak baru baru ni gua (nak cerita rempit rempit apa barang pakai aku-aku kan?) dah belajar hikmat mencilok sambil tangan kiri letak atas peha. Dia punya feel wa cakap luu~terbaekkk!

Cilok, cilok jugak. Gua sampai lambat setengah jam masa tu. Nasib baik gua tak terlepas scene paling best, acara akikah!

Dah la baru lepas merempit, tengok pulak cerita mat rempit. Dia punya feel wa cakap lu der, macam lepas bayar bil air la!






p/s-sumpah kali ni je aku tulis macam ni.
l/d- aku nak tengok sekali lagi la. sapa2 leh sapot dok? ehe~!

12 comments:

kecik said...

wat preview ah cha. best tak? kot tak aku pow cd je taun dpan!

siggplus said...

adnan sempit?

cikaro dlm cite tu hot2 tak?

ezzati said...

rugi 1/2 jam

macha_sezs said...

kecik,
ni apehal tuka2 gamba plak ni?

best lah.buat gelak2.



sigg,
ape ntah nama minah tu. biasa2 je. alah.lu bukan boleh tengok lama2 pun cikaro kalau hot. bini kat sebelah marah. ye tak?

hahaha~



ezzati,
...bersama trailer!

tasekM said...

bayar bil air...? muahahaha.... ni bil air dalam erti kata sebenar ke.... bil air apa nih...? muahahaha...

:P



.

macha_sezs said...

tasekM,
alamak!kenapa akak online arini ??

huaaa...nak padam laa...

:P

tasekM said...

muahahaha....


eleh... tak kabor pun aku paham cha.... hahaha...


:P

macha_sezs said...

tasekM,
err..bila kita nak g makan besar ni? set la tarikh..

*berjaya tak saya tukar topik?*

i'msosupernotcool said...

best x? gua tkot sket nk berjudi dgn filem melayu nih..

gadissebelahpintu said...

macha!!!!!!

saje je nak jerit!

keh2

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

hahahaha..baru lepas bayar bil air...pergh..pandai da macha sekrang nie..sejak2 terlibat dlam aksi tiger show nie...

:D

Lifesaver said...

hahaha!padan muka

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..