Thursday, January 7, 2010

Cerita Cik Leha

Dah bosan la aku cerita pasal aku.

Mari dengar cerita yang Cik Leha penah cerita dekat aku.

Masa aku kecik kecik dulu, KFC memang hit. Masa tu tak kecoh lagi pasal ayam renjat dia tu halal ke tak halal. Cik Leha cerita, ada sorang kawan dia ni, pegi KFC.

Sebelum dia mula makan, dia tuang sos. Aku tak pasti la Thai Sos dah ada ke belum masa tu. Tapi yang pasti, kawan Cik Leha tu bukak botol sos yang baru. Plastik pun dia yang bukak kan.

Lepas dia tuang sos tu dalam pinggan, dia letak botol sos tu dalam henbeg dia. Ya. Dalam henbeg. Dengan sengaja.

Maka, adalah seorang pekerja KFC tu ternampak perbuatan dia. Pekerja tegur lah,

"Makcik, sos ni tak boleh bawak balik makcik.."

Dengan selamba kawan Cik Leha ni balas,

"Eh, aku dah guna tau sos ni. Dah kira macam sisa aku la, ko nak makan sisa aku ni? nak? nak? nak makan sisa orang??"










.
.
.
.
Ya. Hari itu, KFC kerugian sebotol sos.




p/s- aku rasa tak nak update lama lama lah. Merajuk.

17 comments:

..nOj.. said...

heheheheh betul gak kate kwn cik leha tu... mulai hari ni aku nk bwk blk gak sos yg aku makan kt kfc, pijahut dan sebagainye

deusXmachina® said...

wakakaka cm haram
dh lama gua x rembat sos thai kt kfc
erk888

erk888.blogspot.com

H.A.N.I.E said...

hoh..
nk merajuk plk.
nt cemana nk jd pakwe yang "ya Allah..sweetnya dia" ??




muahahahha...sekadar ayat beli jiwa. sila jangan percaya!

ezzati said...

idea bernas leh apply..
sal nk majuk??ngegeh

i'msosupernotcool said...

gempak la cik leha.. yeahhh!!!

siggplus said...

Aku suka kwn cik leha 2..haha

ibusinga said...

hiyeee...
kita suukalah ini blog!!!
nanti kita visit lagi...
:)

tasekM said...

kekejap merajuk. kekejap merajuk nih... aku dah cakap. jgn carik awek yg lawa2 sgt!

ha ha.


.

Lifesaver said...

hahaha!aku penah amik sos KFC time sekolah dulu

gadissebelahpintu said...

Merajuk je keje ko. Pekes??

HazirahMahadzir said...

tak cukup hardcore.
mak kawan aku bawak balik MUG A&W yg besar gedabak itu letak dalam handbag okk!

momguess said...

balik keje ni aku nk g kepsi
nak buat mcm tu lah
kbetulan sos umh aku dh abis

Ries Lee said...

mengong...
haha...

Ahmad Azrin Aziz said...

cerdik tapi tak boleh pakai

Zyma Saad said...

Aku pun pernah bawa balik botol sos KFC gak dolu2......

Huhuhuhu.....

jo said...

ala...mengada nak merajuk-merajuk pulak..
pelempang nak?

Masy said...

mber2 skolah aku dulu suke nau perembat sos KFC. kuase aku nak makan mende haram wooo

sos tu mmg la x haram, tp dah jadi barang curian la plak.

sekian komenku berbaur tarbiah.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..