Thursday, December 17, 2009

Update Pantas : 20 tahun punya cerita

1) Tahniah lah menang emas Sukan Sea wahai pasukan bola sepak.

2) Secara overall, main maju sikkkiiiiiiiittttt je daripada 5 tahun dulu.

3) Mahu jadi berita utama untuk seminggu lagi ni.

4) Balik nanti rai bagai nak rak.

5) Aku harap kontijen lain macam renang yang selamba sumbang belas belas pingat emas tu tak kecik hati.

10 comments:

Nani Aziz said...

hahaha. oi dah menang pun mau bahan gak ka?
tapi ada betul gak... hopefully diorang tak besar kepala nanti bai. jangan pulak len kali main macam haram balik

macha_sezs said...

nani aziz,
hahaha..aku memang pandang negatif sangat2 dengan diorang ni. sirius.

tak patut bangga pun menang sukan sea ni. kita punya kemudahan jauh lebih bagus dari mana2 negara asean.

dah la sultan bola sapot lagi.

kenapa jahanam jugak?

sorry.

shakinah said...

jenuh la tgk cover depan paper sal benda ni je nanti

hariz said...

itu la pasal tepampang muka rajagopal tapi tahniah malaysia menang tak sia sia aku tengok

|yanA Azizi| said...

ala, kasi lah chance. 20 tahun kot. huhu

i'msosupernotcool said...

erk gud la..
lame tu 20 tahun..

harap2 ni first step la..
dan harap2 ade 2nd step..
jgn mati camtu je..

Nani Aziz said...

betul la tu cha. aku nak tengok je sampai bila mampu besar kepala. tapi selalunya mesti down pasni. dapat itu dapat ini mulalah main macam haram. "apa susah. aku dah dapat macam-macam" heh heh heh...

tasekM said...

aku neutral la... nk menghentam sgt pun tidak. nak memuja sangat pun tidak... tapi goal keeper vietnam tu sungguh drama. meluat!



.

macha_sezs said...

shakinah,
alah. kau bukan g sabah untuk holiday ke? sape suruh bace paper?




hariz,
yup. tepampang untuk seminggu lagi.

heh~
tahniah lah.





yana,
haha..kalau tak kasi chance, lagi teruk aku kondem.





i'msosupernotcool,
sokong. aku harap esok esok jangan besar kepala. dan main macam babi.






nani,
heh.harap harap lah tak. harap harap.






tasekM,
aku pun tak paham kotif dia buat muka sakit masa gol tu. drama kemahen!

haha~

poyotito's said...

gua harap pemain malaysia yang nama fakri tu tukar nama dia jadi fakyu.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..