Saturday, December 12, 2009

Apa yang aku suka dengan Melaka..part 1

Satu sebab. Melaka Kecik.Pusing la macam mana pun, last last situ jugak la korang boleh sampai. Aku tak tipu.

Contoh macam semalam. Aku boleh pegi Pengakalan Balak. tengok Sun Set. Matahari terbenam kata kamus.

Dia punya 'mari' gua cakap lu..terbaik!! Aku dah lupa macam mana feel tengok Sun Set ni. Sumpah. Aku tak tipu. Memang ada dia punya feel.

Feel dia....macam ...macam mana nak cakap ni...























Nak buat Solat Sunat Taubat tengok keindahan Tuhan!

9 comments:

kecik said...

aku ingat kau suka melaka sebab ada kecik yang comel aka aku,
wakakaka

alhamdulillah buat2 la solat taubat tu, kau kan join tabligh dulu, boleh imamkan encik darkk sekali

tasekM said...

oooo... menyongket pergi pengkalan balak rupanya...

menyongket tu paham tak cha...? hahaha...

:P


.

macha_sezs said...

kecik,
darkk tu dah sesat jauh sangat dah..

hahaha~






tasekM,
paham!!

gelak, gelak jugak kak..
liyana jasmay aku mana??

hahahah~

shakinah said...

alhamdulillah

siggplus said...

jangan lupa lu g mndi wajib dulu

chokio_nia said...

amin..tahniah..sedar suda..len kali ajak aku skali..

i'msosupernotcool said...

buat tak sembahyang tobat tuh??

NaBiLaLaLaLa said...

klu aku g mitc..pstu g pengkalan blk tu smpt tak wei??hahahha..aku pn nk tgk keindahan Tuhan gak.lalalal~~

Lifesaver said...

alhamdulillah...teringin aku nak gi

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..