Sunday, November 8, 2009

Sekitar kenduri kahwin Pari Pari Syurga

1) aku berjaya cakap kat pengantin lelaki jangan bagi bini dia online malam ni(malam tadi)

*updated* (namun gagal)

2) macam biasa, bila jumpa Tasik Merah, mana boleh duduk senyap je. Gelak haruslah besar-besar. Dan mengumpat runcit-runcitan.

3) Lauk hari ni aku tak berapa nak rasa sebab aku makan dikelilingi gadis2 (dan seorang mak budak).

4) Orang yang merajuk tu datang juga.

5) Orang merajuk tu siap tanya aku "ko hutang apa dengan aku cha?" Dah dia lupa.aku laaaaaagi la buat2 lupa.

6) maaf kepada peminat2 aku. Aku tak pakai baju melayu tadi.

7) berjumpa dengan Yanie.Putrajaya dan Hanie dan (oh!sangat sweet) Liliyuli.

8) Ya. dia sangat sweet. Dan Paiseh, ko jangan gatal nak buat gosip.

9) Macam biasa, dua kanak kanak riang yang asek pungpang nak join tak ada. Queens of Kodi ni mungkin akan diharamkan untuk pungpang di lain2 gathering. Haha

10) Ali Rustam juga datang. Geeraaannndd kawin ko kak~




ape barang amek gambar dengan pengantin. Hehh~~

14 comments:

HazirahMahadzir said...

pfffttttt~~!!

Darkk said...

Peh. Macha, Pegi tak ajak aku pung.

Kecewa T_T

macha_sezs said...

zirah,
eh? kenapa? kenapa?

wahahaha~

Darkk,
perh. cilaka punya stetment.

♣haNie♣ said...

cha..populariti ko kn dh lebih dr paiseh hahahaha..

*dok semeja ngan korang mmg xbuleh berenti gelak*

macha_sezs said...

hanie,
celah manaaaaa~!!

oh.tu baru sikit. kalau jumpa 2-3 kali nanti....haish.tak tau lah aku.

hahaha~

siggplus said...

lu ada tarik2 misai ali rustam tak?

KECIK YANG COMEL! *aku saja capslock kan* said...

h to the a to the m to the p to the e to the h kau macha


aku exam.

EXAM!!!!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

chokio_nia said...

ouh...pari2 pon kawen gak ea??

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

salam kenal macha...
dah2 time nak balik baru ko tanya aku ada blog ker idak eh?
memang nak kena sekeh nih

kekekke...aku dok diam2 jer time kat meja tu...

Lifesaver said...

ler...ali rustam pon ko berlagak erk...

pari pari syurga said...

adehh.. deehhh.. tak terrrr-komen akak. hahahaha. cam celaka ko punye ayat.


baca komen kecik lagiiiiiiiiii tabley blah. hahahaha.

KECIK YANG COMEL! *aku saja capslock kan* said...

akak! akak dapat anak pes saya pergi! sila pastikan akak bersalin bukan time saya exam!

macha_sezs said...

kecik,
nampak sangat kau dah lupa passowrd blogspot ko.

saba la kecik...kawan tu baru je try malam tadi...

hahahah~

k.e.r.i. said...

makin kurus aku tengok si paiseh.
gila kuat bekerja.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..