Monday, November 9, 2009

Rusuhan Bola

Malas aku nak ulas game bola yang bakar bakar bangku tu atau pun game sepak-dada-padan-muka semalam.


Tapi...


masa aku keluar dari Stamford Bridge semalam, aku nampak ni....










opocot mak kau!!

10 comments:

suya said...

haha oke entry ko wak aku tesenyum sorg2 kat opis.

aku smpi awal rini.

demm

macha_sezs said...

suya,
hehehe..dah lama kau tak jadi orang first komen.

welkam bek!

apsal awal sangat?

Lifesaver said...

bola sape yg besar sgt tu

alhena said...

datang dari padang mana bola tu?.. ni mesti alien yg men bola..hurmmm

eyemeroll said...

siapa yang tendang tu?
mana pengadil? hoh.

Razman said...

aku dh gelak bce entri..pstu komen lifesaver lg wat aku gelak...bnyi laen mcm..

macha_sezs said...

lifesaver,

hahahaha. entah lah. takde plak tulis nama sesape kat situ.


alhena,
jangan tepegaruh sangat dengan dakyah amerika ni.

hahaha~

macha_sezs said...

eyemeroll,

pengadil? sorok dalam bilik persalinan. kalau bola dah besar macam tu, mercun besar mana?

heh~

razman,
maafkan peng-komen blog aku. diorang memang semua sengal2 sikit.

kan korang?kan?

hahaha~

siggplus said...

apsal bola tu kecik sgt?
aku tembak kfc dell di sini

YobSumo said...

nasib baik lah hang tak kena.
buleh bawak mandul ni.


aku dah kelik krismas karol!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..