Tuesday, November 10, 2009

100 - Recap Majlis Persandingan Pari Pari Syurga

"Terima kasih la Seh, sebab kau link blog aku lepas kita punya gath itu hari."

"Apsal plak?"

"Itu la first time traffik blog aku 100 lebih.."

"Heh, 100 je?"


....dan dan tu jugak aku rasa nak jadi tapai dalam pinggan atas meja makan pengantin itu hari.

15 comments:

Darkk said...

Peh. Merasa jugak ko seratus. Aku ni mana la nak cecah 100. 50 pun segan-segan.

HazirahMahadzir said...

haha~
merasalah kau penangan Paiseh.
angin baik dia jarang-jarang sampai.

haha~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tapai tu sedap woo0o0o0

hehhehehe

alhena said...

tapai? kenapa pilih nk jadi tapai? kenapa tak pinggan, garfu, sudu, periuk belanga? kenapa??

Lifesaver said...

tapai tu apa????????tapau aku tau la

Masy said...

rasa terhina plak ni hehehe

macha_sezs said...

darkk,
lagi sekali kau perli macam ni sah putus member!

ambil balik kacip kau dari rumah aku!

jirah,
heh. dia mana tau nak sopan2 dengan aku.
hahaha~

macha_sezs said...

yanie,
hahaha. kau la yang malu2 nak makan memula tu kan?
kan?


alhena,
sebab..sebab....


ah!malu la nak jawab!

macha_sezs said...

lifesaver,
ni kalau orang melaka dengar mesti marah.

hahaha~

masy,
ha. kan dah marah orang melaka ni.

hahaha~

shakinah said...

traffic blog tu mende?

macha_sezs said...

shakinah,
berapa ramai orang view blog ko.

err...ko bukan lagi lama blogging dari aku ke?

@tune® said...

waaaaaaa
mesti duit nuffnang berkoyan²
leh blanje mkn!!!

Liliyuli said...

apsal wa tak makan pun tapai tu ek?
saspen neh..hahaa

macha_sezs said...

atun,
belanja makan?
aku rasa ko akan belanja aku nasi minyak dulu kot sebelum aku boleh cash out.


hehehe~

liliyuli,
hah. baik pegi makan.
jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri!

pari pari syurga said...

dey... sape yg tak kenal tapai tu?
soh die pi skola balik. bukak balik buku2 mengenal makanan. hehehehehe.


ehh.. gugel lah senang. hehe.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..