Wednesday, November 25, 2009

Mood Mulia

Kadang kadang kan, aku rasa sangat mulia.

Sampai aku ada mood yang aku panggil, Mood Mulia.
Heh~!

Memang rare la mood ni nak keluar. Tapi bila dia keluar.... Perh!

Contohnya macam itu hari.

Aku nampak Dia ni online kat YM. Status sedih sedih. Dah 1-2 hari macam tu. Status sedih sedih. Tapi aku abaikan. Mood Mulia tak sampai lagi.

Tapi malam tu Mood Mulia aku sampai. Maka aku tegur la. Hajat di hati mahu bertanya mengapa Status Sedih Sedih.

Salam. Bizi ke?

dan dia reply.

Salam. Tak lah.


Dan tiba2 keluar box untuk suruh aku approve dia sebagai kawan aku.




























Cis. Dah delete aku dari friend list rupanya.

Terus Mood Mulia jadi Mood Celaka.

13 comments:

siggplus said...

tahniah!

chokio_nia said...

haha..pastu ko watpe??delete die plak..bagus lah tu..haha

i'msosupernotcool said...

amek ko..
haha..

~0~ said...

hahahhha....kesian kau

paiseh said...

modd celaka kunun. tunjuk depan2 laa kalu brani. heh!

Lifesaver said...

hahaha!ko kena sedar diri tu..hehe

hariz said...

haha.lekk lekk

alhena said...

kekeke.. tk salah pun kalau terus nk bermood mulia :P

Masy said...

teruskan mood mulia tu, approved je :))

HazirahMahadzir said...

aku rasa mcm pernah baca?
O.o

HazirahMahadzir said...

oh,ingat ingat.

jo said...

ala...
tak sengaja delete la tu...

Nani Aziz said...

macam celaks doh. hahah

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..