Sunday, November 15, 2009

Kanak Kanak Zaman Sekarang


ini kang kalau aku panggil bebor, marah!

18 comments:

paiseh said...

semua salah kerajaan ni~

Darkk said...

Peh. Jenuh juga nk baca.

Cha, lain kali tulis balik lah. Senang orang lain nak baca.

tricksrex said...

org mane ni dak ni?

chokio_nia said...

bebor tu ape???

tricksrex, dak ne org sabah la..tingulah=tengoklah..huhu

♣ haNie ♣ said...

bkn karangan ko time kecik2 dulu ke cha?

XD

ju3 abdullah said...

hahaha....

pandai budak ni buat org baca tegagap-gagap..

fatin sulaiman said...

setiap orang sekarang nieh kena ada private translators utk translate balik setiap ayat nieh... adoyai~

MIZZNISS said...

susah gile nk bacer... tp ader antra words dlm tu yg agak xbleh blah...huhu..

rasa cam kne tambah power spek je..

macha_sezs said...

paiseh,
ha. ha.
nak merusuh la tu.


darkk,
dah aku susah nak baca tadi, takkkannnnnn la aku nak bagi korang senang pulak kannnn~



tricksrex,
chokio_nia, I pas kat u la soklan ni.



chokio_nia,
haha.aku nak tunggu kak tasek jawabkan untuk ko.



hanie,
aku masa kecik dulu mana la pandai carut2 ni...

*muka suciiiiiii*



ju3,
hahaha. ade jugak kepandaian budak ni.



fatin,
ha.ini yang kita nak. kenapa? sebab membuka peluang pekerjaan.

haha~



mizzniss,
spek kau ade power??
supapawa??

boleh buat keluar laser macam cyclops tak?






.

fitriah said...

karangan ko ke ni? heee

hans said...

letih aku baca karangan budak nih...haha

kaxx said...

bebal gila kau macha. siap tuduh kanak-kanak lah pulak. aku dapat cam tulisan kau lah.

hahaha

Lifesaver said...

aku penah tanda kertas anak murid aku..india..sebjik macam ni!

zairi said...

seronok gak jadi cekgu ni kan.

Hidemichi said...

Elok kalau budak ni ada blog..gua jd folower!

macha_sezs said...

fitriah,
hoh. mau mak aku parang aku kalau dia tau aku tulis karangan macam ni.




hans,
ko bayangkan cikgu yang menyemak tu punya letih macam mana.
heh~



kaxx,
malas reply panjang2.
cilaka.




lifesaver,
wow!agak2 cane diorang meniru eh?


zairi,
gua bajet buleh sakit jiwa bro.



hidemichi,
hahaha. tak pernah gua terfikir!

..nOj.. said...

tulisan lawo gini beso nanti mesti pandai... mcm aku contohnye... huhuh

Nani Aziz said...

hurm.. hasil karya yang lebih kurang student2 aku. tulisan camtu aku xde hal. ni bahasa ponggey mana datang tah, serius buat aku jem!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..