Monday, November 16, 2009

Apa Exam-Exam?

*ini entry semalam sepatutnya

Hujung2minggu macam hari ni..rilex2 sudah..jangan hardore sangat. tak payah nak bukak redtube bagai. Nak tengok porn hari lain lah. Hari ahad hari cuti. Tak payahla nak baca buku ke apa. Tutup semua. Pejam mata. Tenangkan fikiran. Jangan asek fikir nak masturbasi je.

.
.
.
.




malas lah nak sambung hari ni!

26 comments:

~0~ said...

buang dlu bahan2 lucah...cuci otak dlu...kehkehkeh...

kaxx said...

exam? apa benda tu? haha

Masy said...

exam tu ade mcm asam x?

zairi said...

amacam ngan exam kali ni?

macha_sezs said...

~0~,
hahaha~ exam dah abes..nak cari yang baru pulak.




kaxx,
entah. aku tak terlibat dengan Kamus Dewan Bahasa.



Masy,
Lebih kepada jajan la gua syak.



zairi,
hoh. jangan kau tanya soalan keramat itu!

paiseh said...

jujur sangat lu ni brader.. tak takod peminat lari ke??

macha_sezs said...

uish. gua ni mana nak ada peminat riburiban macam lu..

siggplus said...

bawak2 mengucap..tidakkah kau tau redtube itu haram?hahahaha

Lifesaver said...

ko mmg cari alasan kan?kan?haha

helomynameisjaye said...

suka la tu dah habis exam.mana rebiu 2012?aku dengar ramai kata tahyul and stupid mubi.agree o not?

macha_sezs said...

sigg,
ah kau. mentang2 dah balik umah. terus tobat.

hahaha~
pas tu malam kang post entry separa lucah lagi.


life saver,
ah.sekurang2nya tak de entry bersiri!

:P



jay,
bilif it or not, aku tak tengok lagi.
dem.

malam kang kot.

hans said...

exam?
eh,ada exam lagi ker?
eh,bukan dah habis?
owh,ko ke exam?
aku pelik plak sebab aku dah habis exam
hahahaha(ayat sindir kasi ko panas)
haha

YobSumo said...

kau pergi bersenam la takpun bancuh tongkat ali. ape guna redtube kalau batin ala ala je.

tasekM said...

dah abes peksa ke? jom subaidah!


.

macha_sezs said...

hans,
dah habes lah bro....
hahaha~


yob,
hahaha.mana encik tau batin saya ala ala sahaja...encik bukan pakar batin!

hahaha





tasekM,
ni buat aku sayang ko ni kak.
tau2 je.

jom!
bile?

chokio_nia said...

tak abes peksa g??gud luck la weh..dabes tgk la you tube..bkn redtube..beku otak ko nati..haha

-BurnZ- said...

"Exam itu sesungghnya adalah tempat untuk menguji kehebatan seseorang dalam menembak mahupun menghafal past-year paper yang lepas"
(Ibrahim,2009)

Haha...nnT kte tgk skil ko tkat mna :)

macha_sezs said...

chokio_nia,
baik!!


baem,
heh.sejak bila ada akaun blogspot ni?

yang pasti.skil aku sentiasa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuhhhh lebih rendah dari kau.

haha.
dah kaya sila belanja aku.

ezzati said...

aku xyah xam dh...lallalalaaaa

Razman said...

redtube tu apa? (pura2 suci)

-BurnZ- said...

Aku hnya mnolong org je...
yg http://usha-rapat.blogspot.com/ tu pn aku dpksa masuk.diorg sesuke ati wt pstu suh aku add.isk2...
Jari aku dpksa tkan enter mse tu!!! (ko bygkn... :P)
anywy,blog tu still bru.psl pic2 yg ktorng amek pake DSLR. sje suke2... (cewaahhh..promote blog sndrik)

Psl skil ko, ok je aku tgk.tabik spring sioootttt....power syialz.aku rse ko lg power kot.Haha...Ppe pn,usaha tgga kjyaan.

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hari minggu......DATING la machaaaaaaaa

hahhahha

mai dating kat Putrajaya mai....kekkeke


dating dengan geng gebu!

|arieza| said...

aaa ni geng2 hbz la ni ek.. baru hbs exam on monday.. tahniah tahniah.. sila parti bueh!

eik`S noName said...

dating???
ape tu?
hahaha

Liliyuli said...

ape barang exam di kala hujan gini..tidur lagi best kan? hehehe

@tune® said...

pantang!!!!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..