Wednesday, November 11, 2009

Kadang kadang Facebook berguna untuk mendapatkan video-video yang lawak macam cilaka.




Apa nak jadi dengan budak budak zaman sekarang??
haish~











24 comments:

tricksrex said...

weh!sebijik tu budak ni menari mcam wonder girls..tapi die ni laki ke ppuan ni?aku musykil tapi lawak.haha

kaxx said...

celaka. itu macha rupanya

Masy said...

lagu ni best ah. budak ni laki kan, cam budak down syndrom sket tp ok laaa dia leh hapal. tepuk2 tangan utk adik koreaaaaa

Lifesaver said...

tak sanggup aku nak tgk

mindbreaking said...

SIAL...

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

pergh...nak muntah...

Mr. J @ pengerindu.com said...

itulah budak2 zaman sekarang..

www.pengeRindu.com

chokio_nia said...

haha..klaka tol..saket perot aku gelak..

. : faymomo : . said...

positipnya, budak ni punya konfiden level tinggi. bijak boleh ingat steps. i like i like. ;)

@tune® said...

siap ade backdrop lg

|yanA Azizi| said...

itu mmg step wonder girl ke??..care la bdk tu..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

macha....

hahhahah...senget lu...

aku dok cuba bayang kan budak tu ko....
kekadang aku bayangkan budak tu darkk...

hahahhahhaah

alhena said...

eh?anak sedara ko ye?Aku suka tgk step dia menari, dan dia sangat comel!psstt..mintak lagu korea tu..aku nk la.. :P

Hidemichi said...

Gua nak try buat lah...lu sangkup tgk?!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

ni memang sah2 bz baca buku ni
sampai tak sempat hapdet blog

ahahhaha

macha_sezs said...

tricksrex,
mungkin dia berjantina dua-dua.
lelaki campur perempuan.

Mungkin.


Kaxx,
sejak bila aku putih macam kau tu?

macha_sezs said...

masy,
tepuk2~

aku pun rasa macam tu jugak.

lifesaver,
tak sanggup ke malas nak tunggu video load?

hehe~

macha_sezs said...

mindbreaking,
wow!siap capital lagi lu punya sial.

chaireel,
jangan kat sini!!

macha_sezs said...

mr.j

hairan aku!
huhu~

chokio_nia,
hohohohh~

macha_sezs said...

fay,
tapi entah kenapa aku rasa budak ni down sindrom.
huhu~

atun,
wajeb!

macha_sezs said...

yana,
moreless, macam tu la.
hampir perfect.

huhuu~

yanie,
hoh! tak senonoh langsung bayangan!

macha_sezs said...

alhena,
ya hampun.....bukan.bukan.

nak? aiseh. malas la nak uplod. leh cari kat yutiub yeh.

:D

hidemichi,
tak pelah.
gua sayang mata gua lagi.

:P

macha_sezs said...

yanie,
hahaha.
tengah tak de idea. sila check besok pulak ye.

:D

macha_sezs said...

Ya Rabbi...penat pulak reply komen 2-2 ni.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..