Sunday, November 29, 2009

Aku Tak Tahu Lah....

Aku tak tau lah menjelang sekarang ni korang dah tau ke tak yang aku update blog sepanjang minggu ni menggunakan Auto Publish yang aku set minggu lepas.

Ini merupakan entry terakhir.

Menjelang hari ini, maka cukup lah seminggu aku berada di rumah. Aku orang miskin, mana nak ada Internet kat umah weh! Disebabkan aku tulis entry ni minggu lepas, aku rasa..semalam raya. Ke tak?

ntah.


ok lah. Gambar terakhir untuk hari ini adalaahhhhhh.....
















Agak2 korang, berapa lama tak basuh kepala sampai boleh jadi berlumut macam ni?

7 comments:

Ries Lee said...

kau pun berlumut kat rumah kan.

NaBiLaLaLaLa said...

owh..ptut lme tak nmpk ko on9.aku igt ko wat invi ke pe.hoho.

helomynameisjaye said...

kahkahkah..apsalkiterang tk terpikir ah?-oh smlm kiterang mengumpat ko dalam keta :>

suya said...

agaggaga..bunguk ah ko macha!

selambe bagi kiterang nampak bimbo!

jo said...

gua ingat ni lah rupa shrek dalam versi manusia..

|yanA Azizi| said...

siyes, aku tak tau!. T_T
ade ek auto publish??.kagum sey.nak try gak ah nnt.

Lifesaver said...

geli aku

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..