Tuesday, October 20, 2009

Tan Sri Isa Samad dan Fasha Sanda. Including Megan Fox

baiklah.

aku mahu sirius.
aku sirius mahu jadi kaya.
aku dah bosan macam ni. bosan bila nak pergi tengok Papadom lagi sekali pun kena fikir lima nam kali. Bosan bila mintak2 Romlah tak dapat2. Bosan bila nak buat review pasal buku Pipiyapong pun tak boleh.

maka.
aku buat perubahan drastik kali ini.
aku letak benda2 yang berkaitan dengan duit dekat atas2 blog aku.

dan aku akan cuba bermain dengan keyword sekerap mungkin.
selagi korang tak nampak aku tayang K810i yang baru, jangan harap korang boleh terlepas dari genggaman aku.

apa kena mengena entry dengan tajuk?
tiada.

apa kena mengena entry dengan duit?
Isa Samad amek rasuah dulu dan fasha sanda memang sedia kaya dengan buat rambut braid dan pakai jeans ketat.

Megan fox?
did u know that they edited her ass in Transformers 2 to make her look more delicious? tak percaya? Sila check kat youtube.




















terima kasih kepada semua yang mengasihani.

tapi kalau korang perasan, ada juga yang gelakkan aku. not in a joking way, in a cynical way.

eh.jap. ni untuk next entry.

baik lah. sebelum mengakhiri khutbah hari ini, sila klik iklan2 aku.

.....and i'm serious.
Fucking Serious!!

11 comments:

paiseh said...

pagi2 dah mencarut..
nak kena sepak?

jo said...

sepakkan je seh budak macha ni...

shakinah said...

meh aku sepak sekali

tasikmerah said...

adek macha sayang, dak anim dh dtg opis aku tp dia terlupa bwk romlah tu... kamu amik dr dia terus yek. pi serang opis dia. bukannya juah pun.... he he.



.

siggplus said...

haih..pandai kau guna keyword..

aku yakin pembangkang, pengutuk fasha sandha, dan pervert megan fox akan lebih ramai dtg ke blog ni pasni..heh

aku klik nuff kau..

and bila aku kata aku klik, i'm fucking serious!heh

macha_sezs said...

siggplus,
hahaha.kau rasa kau pun sama.

laju gila aku tengok kau punya blog naik.

macha_sezs said...

paiseh,
amende lu pagi2 nak marah ni bro...rejeki lari tahu?

jo,
ni lagi sekor. blog jarang nau updet.

cium nak?

hohoho~

shakinah,
hish.budak2 jangan sampuk.

akak tasek tersayang,
tapi kak...dia tu semedang lupe pon..ntah ape dia tak lupa.

Mr. J @ pengerindu.com said...

wkkwkekeke. lawak2. unik punya entry., ok dah click. cukup2 nanti beli hp baru.

macha_sezs said...

mr J,
hahaha.
tenkiu tenkiu!!

@tune® said...

fucking ade main² ke?

Lifesaver said...

aku malas nak tekan2 ni..hehe

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..