Tuesday, October 27, 2009

Sebuah Kajian Mengenai Facebook

aku bizi nak mati sekarang. nak mintak maaf pun tak sempat.













mencari kaum dan menjaga udara? anyone up for it?

15 comments:

Lifesaver said...

ada ke sebizi PM????

chokio_nia said...

kalo mencari kaum adam dan menjaga dara logik ah..ne ape kes??haha

Masy said...

mencari kaum menjaga macbook kah??? hahaahhhah

helomynameisjaye said...

haih translator tk bule belah

kaxx said...

bizi macam labah-labah. ah. macam pernah dengar komen macam ni. haha

Liliyuli said...

pening aku pikirkan ayat itu..hahah

jo said...

hah??tak paham..tak paham...

siggplus said...

lu try bukak google, then search keyword apa-apa dalam bahasa melayu, dan klik saja apa2 yang dia keluarkan, then lu klik translate..

gua cari bahan gelak macam tu la hari2..translate tah pejadah..heh

macha_sezs said...

lifesaver,

saya bajet kalau PM tau, dia pun malu la nak mengaku dia bizi. heh!!

macha_sezs said...

chokio_nia,

ni la orang panggil, Kes-Kes Rare.

masy,
anda bijak!
jadi saya syak, ada banyak macbook untuk diberi!

sila daftar nama di kanter lapan ya!

macha_sezs said...

jay,
ada rasa2 nak tuka keje tak?

hehehe~

kaxx,
err...tu...semua orang dah pakai.

dah tak rare.

hahaha~

macha_sezs said...

liliyuli,
sila tambahkan ilmu di dada bebeh~

jo,
ni kena betapa atas bukit 3hari pat malam baru paham.heh.

macha_sezs said...

siggplus,

hoi.kata bizi nak grad.
hahaha~

akan aku cuba bila tak bizi nak mati.

tasikmerah said...

bizi bizi pun tetiap hr hapdet gak blog kan cha...?

he he.


.

macha_sezs said...

akak tasik,

ala kak. setakat updet macam ni..5 minit pun tak sampai..

macam ko tak biasa buat.

hahaha~

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..