Saturday, October 3, 2009

Gathering Part 1: ditujukan khas untuk hazirah dan kecik

bwahahahaha.

setelah hampir setahun aku dalam dunia blogging ni, ni la kali pertama aku join aktiviti gathering.

benda yang langsung tidak dirancang dan sangat best.

pertemuan telah diadakan di universiti aku dimana che det telah menerima anugerah. blind kata che det dapat anugerah petala langit ketujuh.

mrs blind senyum je.

anak blind melompat sana sini. blind kelam kabut.

wife dia senyum lagi.

akak tasek serender dengan anak2 blind.
pari2 syurga mula fikir 3-4 kali nak kawin.
aku dengan darkk? gelak2 kan blind.


sumpah anak2 dia gilababi punya buas.



malas nak cerita panjang2. maka aku up je la gambar.

"mana boleh nak jumpa kat mekdi..anak aku nak berak la..nak ape laa..susahhhh..." Mr.Blind.

macam haram dia punya alasan. takut sangat aku nak suruh dia belanja aku.










daripada malam sebelum jumpa lagi pari2 syurga kata dia nak buat suprise.

memula aku ingat dia nak bawak bakal laki dia. jadi aku tak la heran sangat. boleh jugak aku buat teman kalau2 pari2 ni tak sekepala dengan aku. tapi tengok2 kawan perempuan.

Comel Macam Pelam kawan beliau itu.

macha, ni kawan akak..nama dia ***. ........nama dalam blog dia ..................Tasik Merah.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku tak biasa jumpa orang femes2 ni. maafkan aku.
hahaha~





"ko jangan letak muka akak yang tak semenggah..akak tak nak kawan nanti.." Tasik Merah.

ni semenggah tak kak? hehehee~


pantang sua camera mesti nak melentik tak tentu hala minah ni.

beliau adalah pari-pari syurga



Hero-Hero mr blind.

terbaik dari ladang! diorang punya buas memang champion weh!! aku tengok pun dah cukup penat. nampak yang baju putih kat belakang tu?
tu mrs blind.

ko jangan letak gambar dia. kang saham dia jatuh. - mr blind.

padahal risauuuuu..macam aku tak tau~ hahaha.

ye. akak blind lawa.



muka terpaksa jaga anak.


makan tengahari telah ditaja oleh akak tasik. terima kasih daun keladi kami ucapkan. semoga sudi nak belanja lagi. terima kasih juga kepada darkk kerana sudi meredah hujan seperti aku semata2 nak teman kan aku jumpa makhluk2 girang ini. terima kasih juga kepada edi kerana sudi menemui aku di melaka.

minggu depan nak pegi jumpe paiseh pulak!!.............oh.dan juga Romeo. hazirah? sape tu? wahaha~

gambar kita tak yah letak la eh darkk. hehe~




yang ni eh ko booking buat laki ko kecik?
sumpah comel. dan nakal. Nakal gila.

19 comments:

pari pari syurga said...

muahahahahahha...
wakakakakakakaka...
hakhakhakhakhak...
hehehehe...



dh taktau nka gelak pesen ape lg...
bpak gedik aku posing gaya gitu.. muahaha.


aku setuju bile ko kata "terbaik dari ladang! diorang punya buas memang champion weh!! aku tengok pun dah cukup penat"


hehehe.

macha_sezs said...

pari2,
ko kena planning betol2 kak. jadi macam dia nanti, parah ko.

hahaha~

Darkk said...

wah, sek baek tak letak. gua kurang femes.

|yanA Azizi| said...

ish apsal x ajak!.

jo said...

ko tgk bapak dia la cha..
buas tak buas...

HazirahMahadzir said...

muka Edi mmg tkleh blah.
terpaksa habis.
T____T

HazirahMahadzir said...

babih lu Macha!
Romeo aku kasik darkk je pinjam!

kecik bini brandon flowers yang malas nak log in said...

cibs betul la ko cha..
jadi g kl, aku nak ikottttt!!!!

macha_sezs said...

darkk,
kau tak femes celah mana nye...

yana,
eh?ko kat mana?

jo,
bapak dia tak buas mana..tapi penuh dengan idea2 longkang.

azie,
hahaha.tau tak pe.

azie lagi,
iye?k. malas la nak datang next week. aku tak pegi darkk pun tak pegi.


ok?

kecik,
wahaha. sape suruh ko tak penah keluar dari Lendu kau tu?

next week?
tu.ko tanya minah kat atas tu. kejap jadi. kejap tak jadi.

tasikmerah said...

hahahaha... kalau dh muka tu mmg pesen semenggah manalah nk dapat gambor yg semenggah kan cha.... ha ha.

aku sedor tu... sedor.... ha ha.

dak anim tu aku syak dia mmg pesen auto melentik la bila nampak kamera. kemahen geletik. hahaha...

:p



.

tasikmerah said...

tak semenggah aku maksudkan....



.

macha_sezs said...

akak tasik,
kasi can la anim tu kak..kang dah kawin, laki dia marah kot..

hahahah~

bila nak pegi Subaidah plak ni?
hihii~

tasikmerah said...

anytime. :)

Lifesaver said...

dtg jumpa aku pulak. ada berani?hehe

mrblind said...

hoi, apasal edit gambar gua sampai dah jadi gambar terpaksa..

bagero lu..

~0~ said...

hahaha...meriah beb..

macha_sezs said...

lifesaver,
diorang ni semua datang jumpa saya la kak.

akak la kena datang sini.
wahahahah~

mrblind,
macam gampang alasan. mesti bini lu baru lepas marah lu lepas tengok gambar ni kan?

wahaha~

~0~,
yup. edi ni tak de la ganas mana.

bokbon said...

hoh..macam seronok saja gua tengok, gua tengah bayang nih budak-budak buas tahap champion macamana dia punya buas..

shakinah said...

petala langit ke tujuh..
ko bace novel HLOVATE ke?

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..