Thursday, October 15, 2009

Aku Tak Faham Kenapa Ada Makhluk Macam Ni


Nampak tak? pandai2 la korang nampakkan.


Maaflah.
Hati aku pun ada jugak kawasan Merah Jambu ni. tapi aku rasa masih terkawal.

Tak perlu lah nak tulis kat wall fesbuk kan?

Tapi yang lagi aku tak faham adalah kenapa orang2 yang join komen pun nak tulis ayat2 yang lebih kurang sama jugak?

Aku tak tau pendapat orang lain.

Tapi pada aku, ni aku panggil Poyo. Capital P di situ.

20 comments:

Masy said...

mmg poyo pon hahahhha

biasalah..kawan2 akan bodek kawan2 wpon poyo. itulah kehidupan (bayangkan ayat ni berwarna pink)

kaxx said...

tik. tik. tik. rasa macam nak jentik sahaja kemaluan laki-lakinya itu.

macha_sezs said...

masy,

kadang2 kawan2 yang poyo tu saje nak tunjuk yang dia pun poyo jugak. haish.

kaxx,
hahaha~!!

tik.tik.tik. sila jentik!!

Lifesaver said...

tu namanya jiwang capital J..hahaha

helomynameisjaye said...

hahahahaha..kawan ko ek?

shakinah said...

aku panggil GELI.
ada capital G E L dan I di situ.
haha

zairi said...

budak2 baru nak naik je jenis perangai macam ni.

weh..ko publish kan entri ni, owner x tau ke? mau betumbuk macam ni kang.

macha_sezs said...

lifesaver,
Sokong with capital S!!

hahaha~

jay,
malu aku nak mengaku.

so, nope. not my fren.wahaha~

shakinah,
eh.pandai plak ko komen.

hahaha~

zairi,
baru nak naik celah mana bang. dah sebaya aku ni.

tadi aku pegi lab ok je. tak tau lagi kot.

hahaha~

Si Aizuddin said...

Kurang Kasih Sayang

e l d y said...

biar betul wei ?! masih wujud makluk yg syok sendiri spt ni kah ?! hahaha ~

amoi said...

tak paham

Darkk said...

Budak ni kena ada belog la.

Jiwang betul.

@tune® said...

huh
kalau x suke jgn bace

macha_sezs said...

atun,
ter baca. lalu ter gelak.

buleh?

siggplus said...

itu namanya mencapap..atau kata lain mencipap..heh

kunun puitis, tapi tah curi kt mana tah

HazirahMahadzir said...

capital P saja mana cukup wehhh!

Daud Mili said...

lalalal......salam kenal..

farhanaLicious said...

tak cukup poyo la tu.

fitriah said...

haha ololololo..

poyo gile! tuih

Hidemichi said...

alah...kawan lu jugak tu...

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..