Monday, September 14, 2009

Saja Nak Bagi Aku Maki Kau Kan??!!

Amaran : Vulgar-ism berleluasa dalam entry ini. Kalau tak mahu pahala puasa anda kurang. sila tekan Alt+f4 pada keybod anda.



aku tak pernah dapat lecturer se-celaka ini. sumpah yang ni paling bangsat.

dia buat test tadi. writing test and lab test. dah la soalan writing test ntah apa2. tapi aku maafkan jugak sebab dia memang saiko.

tapi masa lab test memang aku angin gila babi.

dah la dia sorang nak jaga 50PC. ape ke bebal. macam la technician lab tu bodo sangat tak tau SolidWork tu ape. setiap part yang dah siap mate kena panggil dia. ade 8 part. dah la masa part satu aku siap and aku angkat tangan tak datang2.

aku ammmppuunnnnn kan jugak lagi.

bila dah datang, siap komplen aku siap lambat.

babi. ko yang lambat la lancau.

masuk part ke 3 dia boleh kata tak nampak bende tu punya DOF. padahal terang2 aku bagi bende tu pusing-pusing.

saya tak nampak angle.

lepas tu blah macam tu je. boleh??

kepala buto dia la. dah la nak tunggu dia datang lagi sekali lagi dah amek masa lima minit. lancau.

tiga pat kali stuck kat tempat tu pasal dia tak nampak angle die. pundek haram jadah.

stupid ass mothafaka!! ko ingat ko dapat grant buat robot pegi bulan tu maha gempak la?? butoh. ptuihh.

dan yang paling babi aku tak siap lab test ni. babi.babi. pukimak lancau la lu. pantatttt!!!


aku taip entry ni lepas bukak puasa. benda ni jadi tengahari tadi. aku balik umah, tido sampai 6.30 dan aku buka di mekdi hasil sumbangan ikhlas kawan. kalau this is the normal day, it surely will be nice day, but as u can see, aku still leh maki lagi. sumpah aku bengang gila.

yeah. blog is a theraphy.

Awek MMU gua syak. Manis-Manis buah diorang punya muka. Memang citarasa !!


Tukang Sponsor bersama Cik Scandal beliau.

16 comments:

helomynameisjaye said...

hoih carut tahap ultramen.penutup minggu ramadhan.hahaahhaa

@tune® said...

bulan pose...
wpon ko dah buke..
ini tetap bulan pose....

lancau ah lu punyelecturer..
oopssssss

macha_sezs said...

jay,
aku terpaksa!aku terpaksa!

boleh tak bagi alasan macam ni?
wahaha~

atun,
upppsss. tak sengaja kan? sama la macam aku~
wahaha

amoi said...

kalau aku dh jadi ko. aku bg mukadimah 1001 rasa kat owg tu. wuakakaka.

kaxx said...

aku cuba tenangkan hati ko sedang panas membara dengan mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada pembaca merepek meraban. yeargh!
ha-ha

MrPanic said...
This comment has been removed by the author.
Darkk said...

Owh. Aku mencarut sebelum aku jawab labtest.

Ya, di situ jugak. Di Sebelah dua budak tabligh.

Dah la lambat nak start test,menyusahkan orang betul la

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

ko lempang aje orang tu...sumbat mende yg ko buat pusing2 tu dalam mulut dia...pastu ikat anu dia dengan mende tu.......gigit telinga beramai2....sepak kaki..muka..montot...semua lah.....


fuhh.....aku plak yang panas...

zairi said...

pas tu anu dia tu lu buat pusing helikopter kat kipas speed 5 biar dia tau cmana lu tunjuk pusing2 yang dia buat2 x nampak tu.

wei..solidwork ei?best siot blajar menatang tu.tapi wa blom grad lagi.kalo inventor sap2 soi je bagi kat wa.kalo lu nak belagak dari mamat tu,lu carik piret install kat laptop lu blajar sindri hari2.

Lifesaver said...

ko byk tgk amoi..sbb tu lmbt blaja

FiFFyMaFiA (",) said...

carut je.. aku pun banyak carut minggu ni. tension. haha

jo said...

woiii..pegi amik air semayang sana!!budak macha ni mmg nak kena dgn gua ni..

kin said...

err..
kalau baca je pon akan kurus kah pahala pose?

Basuh Baju said...

jgn mencarut depan awek dahla..hehe

shakinah said...

nak aku tambah carutkan tak?

haha

orange. said...

wah.aku tabik doe kat kau.
jeles gila aku tengok kau bole kutuk lec kau sepenuh hati da perasaan kat blog.serious,aku jeles.haa.
nak tahu y?
aku penah terkena,dengan si polan sorang ni(lec aku).

jap.benda ni,aku publish dalam blog aku.

y must be heat transfer?
i really hate this part!
8/11/2009.2.16a.m.

i feel so depressed!!
heat transfer esok pagi.
padahal berlambak lagi aku xhabis study.
habis la aku.
takut? tayah cakap la macam mana, aku rasa sampai aku
da rasa immune dengan rasa takut tu.
mati kutu.
aku xtawu nak $belek yang note aku yang mana 1 dulu.
nak berserah?
bole.
tapi macam mana result aku nanti?
aku da dapat bayangkan muka Ms Hamizura tu nanti macam mana.
sucks.
get me out of here ASAP.
i'm gonna give a shot tomorrow, and never turning back.
hoping that every minute will pass by faster,please.

hell yeah.im not giving up.
just trying to get an air to breath.

p/s: wish me luck guys!

2 3 har lepas tu.lec aku call,marah,tnya aku'awak nak jatuhkan kredibiliti saya ke? xpernah ada student yang buat kat saya macam ni.bla.bla.bla'
lama gak dia call aku.
bodo la,bila aku xkutuk,kata aku kutuk dia.
yang lagi 1,dia siap cakap kawan dia yang forward kan blog aku kat dia.memang double fuck la polan yang tunjuk kan tu.

dengan 1 ayat xsemengah yang ada nama diatu,yang orang laen xde perasaan bila baca,dia bole touching gaban gaya macam aku rampas laki dia lak kan.siap suruh aku clarify balik nama dia.
hell.
naseb lec aku.kalau x,huh.
argh,adrenalin aku da membuak buak plak bila fikir balik.
maaf la bro.buat kau baca bebelan aku.kalau rasa membebankan kau,kau ignore kan je.

pape pun,serious,aku tertunggu tunggu saat macam kau skrg ni.yeah:)

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..