Tuesday, September 8, 2009

album gambaras : This Is Madness, Yo!


[1] Jusco Melaka, Jusco Day, "Kegilaan Perempuan Membeli"







[2]Kuala Lumpur, Vito,Berjaya Time Square, " Makan Sampai Muak "






[3]Kuala Lumpur, Jalan Raya, " Perhimpunan Haram Penyebab Aku Kena Kerja - FRU "



Snipet Selingan

1) Aku rasa, pemakaian topeng muka haruslah diteruskan. Sebab apa, sebab aku rasa perempuan makin lawa bila nampak mata sahaja.

2) Kenapa entry ini bertajuk "Yo! Inilah Kegilaan!" ? Kerana aku masih dalam keadaan kelam kabut sebelum presentation untuk first evaluation FYP aku.

3) macam mana aku boleh berada di Kuala Lumpur masa abang-abang FRU bekerja? Sila jangan tanya.

4) Ada engineer electrical tak yang baca blog aku? Darkk, kau bakal engineer, belum jadi lagi. maka kau perlulah abaikan soalan ini.

5) aku quote gambar pun dah macam IEEE punya format.

6) entah siapa punya pesen Update-Sebulan-Sekali yang aku ikut. haish.

22 comments:

shakinah said...

apakah FRU?

macha_sezs said...

shakinah,
sila google. budak sekolah sekarang makin malas!

.
.
.

ntah. aku pun tak tau...hahaha

helomynameisjaye said...

aku bukan antara perempuan dalam gambar pertama.hihihi

macha_sezs said...

jay,
memang la.ko kat jusco area selangor/KL la kan??

kan?kan?

Darkk said...

IEEE pun tak pernah bukak. Pergi Library apa tah lagi.

Saya pelajar anti-library. Tapi suka pergi kalau ramai awek pergi library.

Eh. Pembetulan; Awek cun pergi library.

macha_sezs said...

darkk,
bila la kaunak merubah darkk.

*sigh*

psst.library baru banyak awek ftmk, bile nak pegi?

psst lagi, bila nak pergi tengok District 9 ni?

Darkk said...

Oowh. Ko kena banyak belajar lagi macha.

Awek FKM > Awek FTMK.

D9 dah abis ar. Download je. Lah.

shakinah said...

bengong.
hahah

paiseh said...

mana lu blajar ilmu transporter nih??

kaxx said...

gambar pertama ko buat aku kecewa. bubuh lar gadis-gadis jelita membeli. ini pakcik separa botak fokus utama. sila ambil perhatian.

jo said...

gua rilek je tak pakai topeng muka..lawa je...

Lifesaver said...

kek tu mcm sedap jo

macha_sezs said...

shakinah,
sape?kau?

seh,
heh.biasa la.mana boleh ajar ilmu mahal2 ni.

kaxx,
rajin la plak aku nak aim tengah2 sesak tu. gambar jadi macam tu pun sebab aku tarik henpon aku laju sangat.

jo,
lu bukan hensem ke? wahaha

lifesaver,
sedap kak. tapi cepat muak. gila pior die punya cheese.

suya said...

woh kek tu cam sedap!argh lapa

tasikmerah said...

ko pun pergi ke time j card day tu...? ha ha. awat tak habaq. kalau tak bulih dating. ha ha.


.

@tune® said...

pe barang beli barang time sale

|yanA Azizi| said...

ele, cakap orang pempuan konon. padahal ko sendri yg shopping time jusco card.haha

Max J. Potter said...

OK. i love the second picture!

oh masa, cepatlah berlalu.

sorry lama tak dtg jenguk kamu, bz skit skrg ni.

p/s: ig and nina's new chapter is out. drop by if you wanna catch up, k?

macha_sezs said...

suya,
bukan ke ko yang makan kek tu sampai abes? :P

tasik,
hahaha. tanak aku. kang mau encik bulu serang aku.

atun,
yeah. aku datang tengok2 je. wahaha~
diva!

yana,
alah,aku pegi je pun.

max,
read it already teach, bila nak kluar yang baru ni?

Mael said...

aku engineer electrical! eh... bakal. hehe...

oh, ko final year student ek? hi abang senior!~ (tlg jgn muntah)

Anonymous said...

first time singgah sini. link dr ada satu blog aku selalu baca tuh.

nak tumpang lalu je, tp nak tumpang komen....

aku electrical engineer. terpanggil utk komen pas baca entry nih. lantak la pun kalau dah lama :P


p/s: kali ni mls nak login. kalau next time singgah utk komen lagi, br aku login ;)
~d_

macha_sezs said...

anon,
nak yanya pasal solar!!!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..