Monday, August 3, 2009

bila lelaki meroyan....

semalam kemain becadang nak buat proposal. tapi malam tadi aku sudah addict nak mengkhatamkan sorang bini orang ni punye blog. dah lama aku tak gila nak khatamkan blog orang ni.

last sekali aku buat macam ni masa blog yosh tengah hit dulu.

dah la minah ni punye blog berkurun lamanya. yang aku gatal nak khatamkan pun aku tatau nape.

ade member aku, si Perempuan A, marah aku bila aku bagitau yang minah ni lawa. aku bagi link, die baca 5minit, die puji laki minah ni hensem.
ceh.ko pun lebih kurang ada hati nak paku aku.

bila aku nak buat proposal untuk FYP aku?
bila aku nak buat design untuk projek mechatronic aku?
mintak2 la ammar balik lambat sket...takde la kelam kabut aku nak buat.
next week PC Fair kat melaka. mari rabakkan poket anda lagi. aku macam nak beli external. ade sapa2 nak belanja?

owh. dan kepada mereka yang nak chat dengan aku melalui YM, tolong jangan gelakkan aku setiap kali aku typo boleh? kibod external ni tak best la..kemain payah nak tekan. selow nak mampos aku taip. kalau laju siket mula la typo macam budak sekolah baru nak kenal kibod.

ape lagi eh.
boleh bagi aku link blog lelaki tak?
banyak sangat baca blog perempuan tak bagus untuk kesihatan hokee~
nampak tak berapa banyak aku whining sekarang?
dah dua entry macam perempuan ni.
uhuhh.

tenet plak selow nak mampos. siput pun malu la nak pakai tenet kalau die tau die lagi laju
nak uplod gambar pun kemain die punye selow.

bosan ah.
ade sape2 nak join aku buat demonstrasi bantah monopoli strimix?
wahahaha~

dah.dah. aku nak sambung baca.

9 comments:

helomynameisjaye said...

ahh..pompuan cantik?meh kasik link.

macha_sezs said...

jay,
ko kenal la.........malu ah nak kasik link. kantoi ar aku stalk bini org.

wahahaha

helomynameisjaye said...

haha pompuan manis bertahi lalat seindah eva mendes?mcam ratu kan.erk lesbian sudah.hahah..syhhh

Kuwe said...

ahaha itu pc fair kat melaka penuh sampah masyarakat bila penuh2 berarak semata nk beli pendrive!waklu!

Fadh said...

ceh lu mmg... bini org pun nak ngorat...xpasal2 lebam bijik mata!

Lifesaver said...

selalunya laki akan baca blog pompuan..and sebaliknya..


stalk bini org..agak dangerous tu

@tune® said...

kibod murah ke??

bacalah fajar seluas angkasa..
menusuk ke hatiiiiiiiiii

sedih woooooooooo

jo said...

blog laki?
mrblind tu tak cukup lelaki kah?
hik..hik..hik...

macha_sezs said...

jay,
mana ada dia tahi lalat kat muka...
dia ada tahi lalat kat dadaaaaa

ups.

kuwe,
jangan kau kutuk zaman matrik aku!
256mb ok.

ntah isi apa aku pun tatau.
wahaha

fadh,
stalk oke.wahahaha.
takde mane de aku nak ngorat dia. baik aku kawan dengan dia. untung2 laki dia buleh kasik aku line keje~

hehehe~

lifesaver,
saya tak buat pape kak! sumpah!
wakaka

atun,
a ah.kibod ni murah je. button dia pun aku tak biasa lagi.

err......lagu ape tuh?

jo,
err....tu....hahahaha
aku nak cakap 'tak' buleh tak?
wahahahaha

eh. apsal ko gelak macam tu?
mana kejantanan ko?
wahahaha

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..