Thursday, August 6, 2009

album gambaras : Sepeluh Keping Gambar - part 1

berikut merupakan entry termalas pernah di hasilkan ketika rasa mahu update



pegi mydin merupakan satu perkara yang wajib dilakukan tetiap minggu.kereta di hadapan bukan kereta aku. tiada model seksi yang kelihatan. aku rasa design luar mydin ni lawa. interrior? mydin la...takkan nak macam banglow pat juta kan?



gambar ganas ini telah dirakamkan ditempat melepak sebelum masuk kuliah. kasut ini sangat ngeri. bukan kasut aku ok. takde keje de aku nak bukak kasut-lari pegi depan-amek gamba.



ntah kenapa aku suka sangat amek gambar dinding lebih ni. kelihatan, tiga makhluk bernama rakan. malas aku nak hurai panjang2. kang seseko sentap lebih. paling kanan available. yang lagi dua ekor tuh hari2 gayut memanjang.




jadual paling tak best setakat ini. apekes korang letak kelas petang jumaat??? 3jam plak tu. tu time tido tau? tido!!

ntah siapa gatal tengkuk bagitau aku masa aku sem 1 dulu kat usm ade cos macam aku gak. tapi belajar isnin sampai rabu je. cilanat. jadual aku senntiasa pack macam ikan sadin!



maleh aku nak komen pepanjang gambo ni. lokasi : restoran warong anda. tak.bukan warong kau. warong anda. ya.Restoran Warong Anda.



si baju hijau adelah fawwaz. dia ni kemain payah nak letak gambar. tapi lepas aku snap gamba ni dia kata "hensem jugak aku lam gamba ni. letak la kat blog ko" . dia punya ayattttttttttttttttt....



sila perhatikan mata beliau betul2. macam puss n boots dalam shrek kan?
.
.
.
.
.
.
*tutup mulut tahan gelak*



secara jujur aku bagitau. sikit pun aku tak hingin amek gambar dua makhluk ni.sikit pun tak.geli pun ada. tapi aku nak amek gamba awek pakai tudung kelabu tuuuuuuuuu. dia sangat....sangattt.....sangattttttt~~~~hhhaaaaaaaaaa~~~~~~ *cair*




jangan tanya apa motif. cuma aku dah beri tajuk pada gambar ni :
'jangan sampai kaki-kaki meraka di muka mu'



ha.ni jawapan untuk teka teki aku kat entry yang mana satu ntah. Medan Selara Air Keroh. akak tasik merah jawab dengan tepat dan bergaya sekali. siap bagi cadangan suruh aku order sate lagi. nasib ko jawab betul kak, kalau salah, harus la kau balik Perak sekarang.

kepada tasik merah juga, aku tak order lagi la kak sate tu. pe jadah aku sorang order, member2 lain tukang mentekedarah je? mau jugak aku paranawei sesekor kat situ.

kepada anda semua, bukan tasik merah yang aku stalk ok. tasik merah sangat sopan, dia ni carut memanjang..haha..tapi tu yang aku suke. jahanam.






jadi apakah kesimpulan yang kita perolehi daripada entry kali ini?
sila siap kan proposal FYP anda wahai macha.
ok.

sekian saja edisi Sepuluh Keping Gambar untuk kali ini..sehingga bertemu lagi di lain hari~~

9 comments:

piji said...

jumaat ptg free...aku lea...

macha_sezs said...

piji,
eh.hidup lagi ko. hahaha

@tune® said...

pemalas!!!

zairi said...

kalo mengaji kat kedah, ari jumaat cuti.lepas smayang...........zzzzz..

Lifesaver said...

hensem dan available lagikah yg diatas?

tasikmerah said...

macha, ko dh gi main bowling blom? hehehe...



.

macha_sezs said...

atun,
ni spesis suya gak la ni.sesuka cop aku malas.bwek!

zairi,
tapi ari ahad kena keje. gila spoil. bila masa gua nak tengok melodi bro?

hehh~~

lifesaver,
ha.ha.repot kangggg~~~

tasikmerah,
dah kak!
awek jaga kaunter tu manis2 jua adanya~~

hehehe~
saja nak suruh aku g selalu kan.....

juejah said...
This comment has been removed by the author.
juejah said...

the 8th picture, the guy on the right side...so so so very kacak lah mat...

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..