Monday, June 1, 2009

writer's block

kadang2 bila asek teperap je macam ni la jadinya.
meroyan tak tentu hala sampai orang pun naik meluat.

kan??

dahla. malu la nak drama2 dalam blog.
mau ada yang termuntah.

p/s- macam mana aku nak amek gambar bariyah yang comel itu tanpa dia sedar ar? ada tips tak kawan2?

hahaha.

9 comments:

kecik said...

tu pon nak kena ajar!
bariyah tu baru doblas!
kau tipu la. soh adik kau amik gambar same2 dengan dia.

ceh!

tapi kalau amik gambar org senyap2, aku dah biasa buat. ahaha

macha_sezs said...

@kecik
aku tau ko keji~
hahaha

Lifesaver said...

suruh ikin tgkpkan..

kecik said...

demmit!
kau keji kuasa 4 dari aku. ahaha

mrblind said...

ceh..gua sebelah mrsblind pun boleh tangkap gambar awek..lu apahal?

paiseh said...

ni bukan writer's blockni..
ni mcm dah mentalblock ni gua syak. ahahhahaha.!!

@tune® said...

drama swasta?

suya said...

sicklah..amik gamba budak kecik

♥chubbycekelat ♥ said...

tulis name 'Bariyah' atas ketas patu amek gambar ketas tu k..
smoge b'jaye! XD

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..