Monday, June 15, 2009

snipet - snipet Kalau

1. kalau la aku tak dapat 5A masa UPSR dulu, tentu aku tak dapat masuk skolah tu.

2. kalau la aku tak dapat masuk sekolah tu, tentu aku tak dapat jadi jambu Maznah.

3. kalau la aku dapat 8A masa PMR dulu, mesti sekarang aku tengah pursue nak jadi doc, or saintis, or watever selain engineer.

4. kalau la paper Teknologi Kejuruteraan aku masa aku SPM dulu dapat A, mesti aku dah pegi Jepun sekarang, dan dapat tengok bende ni.

5. kalau la aku dapat result SPM yang lagi teruk dari apa yang aku dapat, mau aku terjun lombong dah.

6. kalau la aku tetap kan hati dulu, mesti aku dah tunang sekarang.

7. kalau la dia tak berjaya ____________, mesti aku dah kawin sekarang. or bunuh diri.

8. kalau la aku cerah sket. heh~

9. kalau la aku.......ah. tak baik mengeluh banyak-banyak kan? dah. korang pegi sambung keje.

p/s - aku tak rasa aku patut duduk rumah ni lama2. sifat2 keperempuanan cuba meresap dalam diri!!

h/d - apsal x-men origin tak kluar DVDrip lagi? axxo!buat keje la woi!

p/l - ah.dah la tu.




cilakak!! aku nak jadi polis la ini macam!!


credit tu atun and ohbulan!

11 comments:

suya said...

kalau la aku megan fox.mesti org dah menci aku
kalau aku fasa sandal mesti aku dah arwah

nasinla aku suya.so aku leh whining mcm ni salu gagaggaga

dah ade name untuk alter ego ko?

jo said...

kalau la aku bulih lempang ko kuat2...hilang siket stress aku....

mugiwara said...

kalau yg ke tujuh tu pe?
tak jelas...

kalau kau cuba nak berdalih, siap kau!

er...kalau jadi polis dapat nek keter tu, ko sure ke jenayah akan kurang? hihi...

kalau wsb, tu bukan plat mesia keh? baru lg tu~

HazirahMahadzir said...

aku nak sapot kau sau bende,


Kalau la aku dpt A utk papaer Tekno masa SPM dulu,mest aku dh kt Jepun.


hehe

mrblind said...

ceh..gua dah puas tengok x-men origin..slow la lu bai..

ChaiReeL AziZee said...

kalau la kambeng leh terbang...kita mesti x naik kapal terbang....hahahahah

fitri ezwan said...

salaam

to mugiwara:

hehe, kenapa, tak percaya?

ada dua biji EvoX utk Malaysian Police Force, so far. officially launch bulan lepas.

driver dia pun boleh tahan, tak macam polis yg biasa tahan ko tepi jalan, stylo sket, rambut spikey, hehh..

Pernah terserempak dgn sebiji on 2 different occasions

1. Masa gi mamak kat subang
2. PLUS highway, exit KL to seremban

to macha_sezs:
jambu maznah?? hehe

cik belacan melaka said...

kasihan pacik misai lebat bawak kereta peronda WAJA.

@tune® said...

hihi...
gambar aku curik dr belog caki la...

manusia xpernah puas!!

tapi bernafsu buas...
agagaga

macha_sezs said...

@suya
xde lagi.eni sajesyen??

@jo
sila la..........kalau lu cukup tinggi.heh~

@mugiwara
err...next question?

@hazirah
trima kasih kerana menyokong.
member aku dah kat jepun dah sebab dia A paper tekno. cilaka la!

@blind
gua dok rural area bai..tu yg lambat sikit. tunggu la gua balik melaka nanti...heh~!!

@azizee
kita naik kamben terbang~~!!!

@mapert
a ah.
lalala~

@ cbm
yg guna kancil lagi la rasa terhina. hahaha

@atun
ha. lain makna tuh.

hahaha~

Lifesaver said...

x baik mengeluh...hihi

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..