Monday, June 8, 2009

snipet maha pantas

mari menaip tanpa berfikir

1) kuku aku yang rosak tu tak mau tanggal2 jugak. rasa macam orang cacat. dem-ah!

2) panas nak mati. dah berapa ari aku tido macam tenuk panggang. macam mana la aku tak hitam. pfft.

3) kadang2 aku sedar, tapi biasanya aku buat2 lupa. masih banyak orang luar sana yang mempunyai femili yang jauh lebih drama dari famili aku.

4) kadang2 aku sedar, tapi biasanya aku buat2 lupa. masih banyak orang luar sana yang mempunyai masalah sama macam aku, tapi pada level yang lebih tinggi.

5) oh kau. aku tak suka emo. jarang sekali aku emo2. makanya, jangan tuduh2 aku emo bila aku tak. rasa macam kau amat kanak2.

6) tu sebab aku prefer mereka yang lebih matang dari aku.

7) urh. tapi kalau yang matang sulking dengan aku, sumpah aku rasa diri aku amat teruk.

8) apa yang menyebabkan aku mati idea nak menulis?? aku dah jumpe jawapan masa mandi tadi. stagnant environment yo!!

9) AKAB dah bukak balik blog dia. aku kembali bernafas?? hahaha.

10) disebabkan aku banyak masa terluang kat kedai, aku ada beberapa idea untuk entry2 mendatang yang aku rasakan aku nak sedikit serius.

10 poin 1) lagi beberapa jam aku rasa aku akan habis baca Twilight ni. ada sapa2 rasa aku patut buat review??

10 poin 2) aku rasa macam nak buat isu konsumer di kedai Cik Leha. ada sapa2 rasa aku patut tayangkan kelemahan barangan kedai sendiri??

10 poin 3) mungkin aku patut buat tag paiseh.....dan yarn...dan yanazizi......ada sesapa lagi nak join??

11) oh ya. apa2 yang aku tulis hari ni adalah untuk aku pada masa hadapan. aku pelupa. pelupa yang aku pernah berperasaan bodoh-bodoh begini.

dah-dah lah tu.




dari kecik sampai ke besar aku gila benda ni. flawless. MiG 29 "fulcrum"



9 comments:

mrblind said...

mig tu berapa seketul..gua nak belikan untuk lu ni..kesian tengok..hahaha

jo said...

lu ni apahal?
bawak2 la solat hajat kalau bosan sangat...

cik belacan melaka said...

Twilight?hahahahaha..omogishhhhh!!!
buat rebiu.aku nak baca.

@tune® said...

tu saje??

seberapa pantas snipet tuh>?

suya said...

pesal ko leh aplod vid pake blogger ah..

Lifesaver said...

leh aku comment???

tasikmerah said...

ko kat kedai mana nih..?

yarn said...

erm...ko pun layan Twillight?? Hehe...tp aku rasa bek ko baca new moon baru buat review. harap2 cadangan saya diterima...!!! yeahhhh!!!

erm, ko ade utang tag ngan aku ke? kalu ada SILA BUAT, JGN SEGAN2. kalu takde, sila abaikan..hehe~~~ (aku sendiri pun dah lupa)

paiseh said...

apa gila snippet gini panjang... dah gua kena baca lambat2.. haih!!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..