Thursday, June 11, 2009

maaf.maaf

banyak pihak dah mula marah2. nak buat rusuhan kata mereka. sabar. aku tak ke mana. masih bernafas.


tapi aku bizi macam cilaka. ada orang nak bom aku.

celah mana??

aku nak main Mafia Wars lagi. nak abeskan New Moon lagi. nak wat review pasal Twilight lagi. nak bodek CBM pinjam kan buku dia lagi.

mana ada masa nak update segala~~




nampak tak betapa bizi nya aku??













































































































































padahal malas.ceh

6 comments:

HazirahMahadzir said...

nenoooo~~
neenooo~~~
bantuan diperlukn..berita tergempar terjadi..cpt online!

cik belacan melaka said...

wah siap gembur dalam blog lagi.meh address.

ChaiReeL AziZee said...

hah...ko memang pemalas...muahahahah

@tune® said...

Al-Quran tafsir tuh nnt aku hantar ye...

fararusdi said...

gua sukaaaaa :D

Lifesaver said...

bz nya!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..