Friday, June 26, 2009

aku tukar template sementara, khas untuk mende-alah ni.






ada sesetengah lagu, kita tak perlukan lirik. ia cantik. semulajadi cantik. maka, pejamkan mata. bertenang. ia hanya muzik. ambil masa anda. hayati. terima kasih.










10 comments:

anilrah said...

ape kes ni bro? hbs mcm ni skali jdnye template ko. ke akunye ni x hbs loading. hehehe

@tune® said...

aku igt blog aku tadi..ceh...
waaaaa

suda pandai!!!

@tune® said...

owh..sungguh scweet lagu ini...
rase nk tido sbb xde yg nyayi

cik belacan melaka said...

wah aku pon hampir ingat aku salah singgah blog tadi.

fararusdi said...

hehe.. template nie best.. macam mana nak buat??

Lifesaver said...

setuju. template ni mcm besar je

Darkk said...

Nie tribute untuk MJ ke?

Kesian ko, MJ dah mati.

HazirahMahadzir said...
This comment has been removed by the author.
HazirahMahadzir said...

boleh ubah sket coding utk adjust saiz video wahai kekanda..hehe~

YobSumO said...

ohh aku suka gila ni!

msk jiwa, tangkap hati...

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..